Bornova Belediyesi’nden 329 milyonluk satış!

Bornova Belediyesi’nden 329 milyonluk satış!

İçine düştükleri mali krizi atlatabilmek için gözünü mülkiyeti belediyeye ait gayrimenkullere diken CHP’li Belediye Başkanları arasına CHP’li Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki de eklendi. Eşki, mülkiyeti ilçe belediyesine at 12 taşınmazı encümen aracılığı ile satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Eylül’de.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde seçmene bir sürü vaatte bulunan CHP'li Belediye Başkan adayları göreve geldikten sonra verdikleri sözleri çabuk unuttu. Enkaz edebiyatı yapan ilçe belediye başkanları içine düştükleri mali krizden belediyeyi kurtarmak yerine çareyi mülkiyeti belediyeye ait gayrimenkulleri satmakta buldu. Belediyeye ait taşınmazları haraç mezat satan belediye başkanlarına bu sefer de CHP'li Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki eklendi.

12 TAŞINMAZ SATIŞA ÇIKARILDI
Eşki mülkiyeti Bornova Belediyesine ait Çamdibi, Işıklar, Altındağ, Ergene, Egemenlik, Kemalpaşa mahallelerinde yer alan 12 taşınmazı satışa çıkardı.


Bornova Belediyesi’nden 329 milyonluk satış!


İHALE 17 EYLÜL'DE

Tapuda arsa, zeytinlik, armutlu tarla, zeytin ağaçlı tarla nitelikli olan taşınmazların satış ihalesinin ise 17 Eylül'de gerçekleştirileceği duyuruldu.


Bornova Belediyesi’nden 329 milyonluk satış!





TOPLAM DEĞERİ 329 MİLYON TL
Satışa çıkarılan taşınmazların muhammen bedeli 3 milyon 702 bin TL ila 62 milyon 10 bin TL arasında değişiyor. Satışların belirlenen muhammen bedeller üzerinden gerçekleşmesi halinde belediyenin kasasına 329 milyon 56 bin 300 lira kaynak aktarılması öngörülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile