Çeşme Belediyesi de satıyor! Çeşme Belediyesinden, 201 milyonluk dev satış

Çeşme Belediyesi de satıyor! Çeşme Belediyesinden, 201 milyonluk dev satış

İzmir'de CHP'li belediyelerin satış kervanına Güzelbahçe, Dikili, Bornova, Selçuk, Seferihisar ve Bayındır'dan sonra Çeşme Belediyesi de katıldı. Çeşme Belediyesi mülkiyeti kendisine ait 3 bin 805,4 metrekarelik araziyi 201,5 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

İzmir'de kamuya ait malların satışı gelenek haline geldi. CHP'li ilçe belediyeleri borç batağına sürükledikleri yönetimlerindeki belediyeleri biraz olsun rahatlatmak, piyasaya olan borçlarını ödemek için çareyi mülkiyeti kendisine ait taşınmazları bir bir elden çıkarmakta buldu. İzmir'deki CHP'li belediyelerin satış kervanına Güzelbahçe, Dikili, Seferihisar, Karaburun, Bornova, ve Bayındır'dan sonra şimdi de Lal Danizli'nin başkanlığını yaptığı Çeşme Belediyesi eklendi.

Çeşme Belediyesi de satıyor! Çeşme Belediyesinden, 201 milyonluk dev satış

MUHAMMEN BEDEL 291 MİLYON LİRA OLARAK BELİRLENDİ
Başkan Denizli'nin talimatı ile mülkiyeti Çeşme Belediyesine ait Ardıç Mahallesi 22 MI 306 ada 518 parseldeki 3 bin 805,4 metrekarelik arazi satışa çıkarıldı. Satış için muhammen bedel de 201,5 milyon TL olarak belirlendi. Resmi Gazete'de yayımlanan satış ilanına göre ihale 26 Eylül saat 15.00'de Çeşme Belediyesi Ana Hizmet Binası Meclis Salonu'nda yapılacak. Satıştan elde edilen gelirin önemli bir bölümü belediyenin kamu kurum ve kuruluşlar ile esnafa olan borçların ödenmesi için kullanılacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile