CHP'li vekil 'Kaftancıoğlu' sorusunu taca attı

CHP'li vekil 'Kaftancıoğlu' sorusunu taca attı

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, 'Canan Kaftancıoğlu' sorusunu taca attı.

Habertürk ekranlarında yayınlanan Teke Tek programına CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen konuk oldu. Fatih Altaylı, Pekşen'e son günlerin tartışılan ismi Canan Kaftancıoğlu'nu sordu.

Altaylı'nın CHP'yi hedef alarak Kaftancıoğlu'nu sorması CHP'li vekili zor duruma soktu. Kaftancıoğlu'nun basın toplantısı düzenleyeceğini hatırlatan Pekşen, 'Eleştirilere kamuoyunu tatmin edecek bir cevap verecektir” diyerek basit bir cevap verdi. 

Pekşen'in bu cevabından tatmin olmayan Altaylı ise “Topu taca attınız” dedi.

İkili arasındaki diyalog şu şekilde:

Fatih Altaylı: Toplumun genelinde beklentiler var. CHP bu beklentileri karşılayacak parti mi? Partiniz bir noktaya demir atmış ve ilerlemiyor. Sürekli tartışmaların odağında. Geçen hafta İstanbul'da bir il kongresi yaptınız. Allah kabul etsin. Kaftancıoğlu'nu il başkanı seçtiniz. Fakat arkasından anında tartışmalar başladı. CHP, İstanbul İl Başkanı'nın geçmişiyle sorgulanacağını öngöremiyor mu? Türkiye'nin böyle hassas döneminde CHP bu hatayı nasıl yapıyor? Daha ilginci de şu Sayın Kaftancıoğlu ile ilgili iddiaları ortaya atan CHP'ye yakınlığı ile bilinen, CHP tarafından finanse edildiği söylenen, CHP'nin televizyonu olarak tanımlanan HALK TV bunu gündeme getiriyor. Partinizin içinde çekişme varken siz insanlara nasıl huzur vaad ediyorsunuz?

Haluk Pekşen: Sayın Kaftancıoğlu, bu eleştirileri yanıtlamak üzere bir basın toplantısı düzenleyecek. Bence kendisini beklemek lazım. Eleştirilere kamuoyunu tatmin edecek bir cevap verecektir. Onu beklemekte yarar görüyorum.

Fatih Altaylı: Peki bu topu taca attınız
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile