Yılbaşı Öncesi Hasta Öğrencilere Eğlence Düzenlendi

Yılbaşı Öncesi Hasta Öğrencilere Eğlence Düzenlendi

Erciyes Üniversitesi Türk Tıp Öğrencileri Birliği tarafından, Çocuk Hastanesinde bulunan hasta çocuklar için yılbaşı öncesi eğlence düzenlendi.


Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesinde düzenlenen etkinliğe Erciyes Üniversitesi Türk Tıp Öğrencileri Birliği ve hastanede hasta olarak yatan çocuklar katıldı.

Yılbaşı öncesi düzenlenen etkinlikte orkestra eşliğinde oyunlar oynandı. Etkinlikte oyun oynayan çocukların mutluluğu dikkat çekti. Etkinlik hakkında bilgi veren Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Cansu Sert, “Türk Tıp Öğrencileri Birliği olarak bu etkinliği düzenlemiş bulunmaktayız. Etkinliğimizin amacı genel olarak yılbaşına çocukların buruk olarak girmemeleri, çocukların ve ailelerinin yılbaşını bir nebzede olsa mutlu bir şekilde geçirmelerini sağlamaktır. Tür Tıp Öğrencileri Birliğinin yanı sıra okuldan arkadaşlarımız ve hediyelerle ilgilenen arkadaşlarımız var. Grup olarak bu etkinlikte çalıştık” diye konuştu.

Sert ayrıca, “Amacımız çocukları ve ailelerini mutlu edebilmek ve çocukların yılbaşını gerçekten yılbaşı gibi kutlamalarını sağlamaktır. Eğlence olarak müzik grubumuz var müzikten sonra pasta kesimi yapacağız. Daha sonra pasta dağıtımı yapacağız. Çocuklar hastanede farklı servislerden geldikleri için hepsine aynı şeyleri sunamıyoruz. Hepsi için özel hazırlıklarımız oldu” şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile