Büyükçekmece’de 30 Ağustos Zafer Bayramına özel konser

Konserden görüntü
-Röportaj
-Detaylar
-Genel görüntü

( İSTANBUL )- Büyükçekmece’de 30 Ağustos kutlamasına yoğun ilgi İSTANBUL

- 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzun 99’uncu yılı Büyükçekmece’de düzenlenen tören ve konserle kutlandı. Kutlamada sahne alan İskender Paydaş, Suat Suna ve Fatma Turgut’un eserleriyle vatandaşlar Zafer Bayramını coşkuyla kutladı. Zafer Bayramı’nın 99’uncu yılında Büyükçekmece Belediyesi, belediye meydanında tören ve konser programı düzenledi.
Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Fatma Turgut, İskender Paydaş ve Suat Suna birlikte sahne aldı. Büyük Zafer’e yakışan coşku dolu konser ve ışık gösterileri ile görsel şölen oluşturuldu. Sahneye çıkan Suat suna en sevilen şarkılarından yapamam sensiz, son bir defa, seni buldu ve popüler şarkılarını gençler ile birlikte söyledi.

Pembe mezarlık şarkısı ile sahneye çıkan Fatma Turgut, ardından unuttum gitti şarkısını Büyükçekmeceliler için seslendirdi. Konserin sonunda sahneye çıkan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün sanatçılar ile birlikte 10. Yıl marşını söyledi.

“30 Ağustos Cumhuriyetin yükseltilmesidir” Törende konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “ Zaferin 99. Yılında bize bu günleri yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz olmak üzere hepsini burada andık. 30 Ağustos Zaferini ve akabinde kurulan Laik Türk Cumhuriyetimizi yükseltmek görev ve sorumluluğu içindeyiz. Cumhuriyetimizi yükseltip medeni dünya seviyesine taşımadığımız müddetçe biz atalarımıza karşı borcumuzu ödememiş sayılıyoruz. 30 Ağustos Cumhuriyetin yükseltilmesidir” ifadelerini kullandı. (AFS-
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile