İsmail Küçükkaya'nın yanındaki kadın aslında kim?

Beyaz TV sunucusu Ömür Varol, Dün adliyeye ifade vermeye giden İsmail Küçükkaya'nın yanında kadın avukatı ifşa etti.
Geçtiğimiz günlerde Fox TV ekranlarında yayınlanan haber programında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşi İlyas Kaya'nın Fetullahçı Terör Örgütü'nün şifreli haberleşme programı ByLock kullandığını iddia eden İsmail Küçükkaya hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Dün adliyeye ifade vermeye giden İsmail Küçükkaya'nın yanında kadın avukatı vardı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ömür Varol'la Beyaz Gazete programında Küçükkaya'nın yanındaki kadının sıradan bir avukat olmadığı ortaya çıktı.

'İSMAİL KÜÇÜKKAYA'NIN ARKASINDA YAHUDİ SERMAYELİ AMERİKAN KANALI VAR'

Ömür Varol, 'İsmail Küçükkaya'nın adliyeye birlikte gittiği kadın avukat Ece Güner Toprak. Ama bu kadın sadece İsmail Küçükkaya'nın avukatı değil. Eski siyasilerden Engin Güner'in kızı. Ece Güner Toprak ve babası Engin Güner, FOX TV'nin Türkiye'deki Türk ortakları. yani sadece orada bir avukat görmüyorsunuz. FOX TV'yi kurum olarak görüyorsunuz. Orada koca meyda imparatorluğunu görüyorsunuz. Küçükkaya'nın arkasında yahudi sermayeli Amerikan kanalı FOX TV var. İsmail Küçükkaya yalnız değil yani' şeklinde konuştu.

CHP - ABD İTTİFAKI MI?

Varol, Ece Güner Toprak'ın aynı zamanda CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak'ın da eşi olduğunu ifade ederek, 'Yani CHP de Küçükkaya'nın yanında' dedi.

'CHP İSMAİL KÜÇÜKKAYA'YA VE BU REZALETE SAHİP ÇIKMIŞTIR'

Programa Sabah Gazetesi özel istihbarat şefi Nazif Karaman da telefonla katıldı. Karaman da konuyla ilgili; Kemal Kılıçdaroğlu'nun en yanındaki isimlerden Erdoğan Toprak'ın, eşinin adliyeye gittiğinden haberdar olmaması mümkün değil. Burada CHP bu işe dahil olmuştur, tavrını koymuştur. CHP İsmail Küçükkaya'ya ve bu rezalete sahip çıkmıştır' diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile