Kartalkaya'da kayak keyfi - BOLU

- Kartalkaya'ya çıkmaya çalışan vatandaşların zincir taktırması - Kayak yapan tatilciler - Tatil için Kartalkaya'ya gelen Yasemin Aydan ile Engin Deniz'in açıklamalarıBOLU (AA) - Kar kalınlığının bir metreye ulaştığı Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da tatilciler kayak ve snowboard yapmanın keyfini yaşadı.Toplam 45 kilometrelik pistleriyle her yıl binlerce kayakseverin tercih ettiği Kartalkaya Kayak Merkezi, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
Merkezdeki 2 bin yatak kapasiteli 5 otelde, kar kalınlığının artmasıyla yılbaşı ve yarıyıl tatili rezervasyonları hız kazandı.Arkadaşlarıyla İstanbul'dan beş günlük tatil için Kartalkaya'ya gelen Yasemin Aydan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tatillerinin güzel geçtiğini, kayak yaparak sezonu açtıklarını söyledi.

Aydan, kayağın güzel bir spor olduğunu ifade ederek, "Her sporun olduğu gibi kayak yapmanın da riski var. Onun için önlem almak gerek. Arkadaşlarım kasklarını taktı. Biz önlem almadık ama en kısa sürede önlem alacağız." diye konuştu.
Tatil için Kocaeli'den gelen Engin Deniz ise her sezon Kartalkaya'yı tercih ettiklerini belirterek, ilerleyen günlerde kar yağmasıyla merkezin daha güzel olacağını kaydetti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile