12 Yasindaki Behiye'yi Öldüren Zanli Cezaevinde Intihar Etti

12 Yasindaki Behiye'yi Öldüren Zanli Cezaevinde Intihar Etti

Izmir’in Karabaglar ilçesinde, demir kapi camini kirarak girdigi evde S. Ediz’i agir yaralayip ayni biçakla kadinin kizi olan Behiye Ediz’i öldüren cinayet zanlisi Levend Macu, tutuklu bulundugu cezaevinde kendini asti.

Olay, 24 Ocak saat 10.30 siralarinda Yüzbasi Serafettin Mahallesi 3973/1 Sokak’ta meydana geldi. Yabanci uyruklu Levend Macu (30), demir kapisinin camini kirarak girdigi müstakil evde bulunan anne S. Ediz’i (34) yüz ve kolundan toplam 7 biçak darbesiyle yaraladi. Ardindan kadinin kizi Behiye Ediz’i (12) de bogazindan ve gögsünden ayni biçakla yaralayan zanli kaçti. Gürültüleri duyan komsularin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Agir yaralanan anne-kiz, ambulansla Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Tedaviye alinan yaralilardan 12 yasindaki Behiye Ediz, doktorlarin müdahalesine ragmen kurtarilamadi. Annesinin ise hastanedeki tedavisinin sürdügü bildirildi.



Cezaevinde kendini asti

Olayin ertesi günü yakalanan Levend Macu, sevk edildigi adliyede tutuklandi. Levend Macu, dün tutuklu bulundugu cezaevinde kendini asti. Macu’nun cesedi otopsi için Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile