15 Temmuz Sehitler Otogari'nda Seçim Hareketliligi Devam Ediyor

14 Mayis’ta gerçeklestirilecek olan Cumhurbaskanligi ve Milletvekili seçimleri için memleketlerinde oy kullanacak olan vatandaslar, 15 Temmuz Sehitler Otogarinda hareketlilik olusturdu.

15 Temmuz Sehitler Otogarinda vatandaslarin yolculuk hareketliligi devam ediyor. Yarin gerçeklesecek olan Cumhurbaskanligi ve Milletvekili seçimlerinde memleketlerinde oy kullanacak olan vatandaslar, memleketlerine dogru gitmeye devam ediyor.

Oy kullanmak için Trabzon’a gitmek istedigini ama bilet bulamadigini söyleyen Mehmet Akan, “Trabzon’a gidecegim. Bilet fiyatlari pahali 600-650 lira. Bir de yer yok. Simdi gidecegiz oyumuzu kullanip gelecegiz ama iste sikinti yani. Bu otobüs sektörü bir sey yapmasi lazim yani. Ek servis yapmasi lazim. Onlar da mazottan agliyor. Mazot pahali, bilmiyorum bakalim nasil gidecegiz? Oyumuzu kullanmaya gidecegiz bugün iste gidebilirsek. Sabah 6 geldim. Sabah 6. Karadeniz’de zaten 5-6 tane firma gidiyor zaten. Karadeniz firmasi var ama bilet yok. Bakacagiz insallah ya. Bulabilecek miyiz? En son seye gidecegiz ya. Kaymakamliga gidecegim ben sonunda” dedi.

Vataninin, bayragini seven insan gidip oyunu kullanmasi gerektigini ifade eden uzun yol soförlügü yapan Cemal Çelik, “Vallahi simdi ülkemiz ve vatanimiz için hangisi hayirlisiysa o bize gelsin bulsun. Insallah hayirlisi olur. Milletin çektigi sikintilar belki bir gün son bulur. Iste millet ona göre kendi seçimini kararini verecek. Çolugumuzun çocugumuzun gelecegi için hangisi hayirlisiysa Cenabi Allah onu bize nasip etsin. Yani bu tabii ki geçen yillara ragmen bu sene pek doluluk yok. Yani bugün mesela bizim firma olarak dört tane araç çikariyor bugün burada. Normalde bizim bir iki üç gün kala normalde 4-5 araç çikarmamiz gerekirken ama pek o kadar sey yok yani. Bir durum var mi? Tabii yöresel olarak yani insanlar tabii ki bunun bilincine varmasi gerekiyor. Herkes sorumlulugunu alacak. Üstüne düsen görevi, oyunu vicdan meselesi, vataninin, bayragini seven insan gidip oyunu kullanacak ve seçecek en dogru kararini vermesi gerekiyor. Yani ben oyumu nasilsa kullanmayayim dersen iste o yanlis gelecegi bize çok kötü sonuçlar dogurabilir yani hem oy iste bugün için iste döndürüyorlar yani normalde yatmamiz gerekirken hem oyumuzu kullanacagiz hem de oyun kullananlari memleketimize götürüp oylarini kullanmaya yardimci olacagiz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile