25 Yil Hapis Cezasiyla Aranan Suç Makinesi, Cumhuriyet Caddesi'nde Güzellik Merkezi Brosürü Dagitirken Yakalandi

25 Yil Hapis Cezasiyla Aranan Suç Makinesi, Cumhuriyet Caddesi'nde Güzellik Merkezi Brosürü Dagitirken Yakalandi

Bursa’da sahte kimlikle gezen, 25 ayri suçtan aranan ve 25 yil 2 ay 27 gün kesinlesmis hapis cezasi bulunan zanli, Bursa’nin insan yogunlugunun en çok bulundugu Cumhuriyet Caddesi’nde güzellik merkezi brosürü dagitirken Güven Timleri tarafindan kiskivrak yakalandi.

Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli Güven Timleri Büro Amirligi ekipleri suça ve suçluya göz açtirmamak için çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Rutin devriye faaliyetini yürüten Güven Timleri Osmangazi ilçesi Cumhuriyet Caddesi’nde güzellik merkezi brosürü dagitan sahsin durumundan süphelendi.

Güven Timleri süpheliyi bir süre uzaktan takip etti

Yoldan geçen insanlari durdurarak güzellik merkezinin reklam brosürünü dagitan süpheliyi Güven Timleri bir süre uzaktan takip etti. Daha sonra süpheliyi yakalayan Güven Timleri süphelinin sorgusunu yapti. Sahte kimlik kullandigini tespit eden ekipler süpheliyi orada gözaltina aldi.

25 ayri suçtan aranmasi ve 25 yil 2 ay 27 gün kesinlesmis hapis cezasi oldugu ortaya çikti

Kimlik tespiti yapilan süphelinin 18 adet suç kaydi bulunan O.C. (25) oldugunu ve ’bilisim sistemleri kullanilmasi suretiyle dolandiricilik, dolandiricilik ve kullanmak için uyusturucu veya uyarici madde satin almak kabul etmek bulundurmak ve kullanmak suçlarindan’ toplam 25 ayri aranmasinin oldugu tespit edildi. Ayrica bu suçlardan toplam 25 yil 2 ay 27 gün kesinlesmis hapis cezasi ve 16 bin 660 TL adli para cezasi oldugu tespit edilmesiyle süpheli gözaltina alindi. Güven Timleri Büro Amirligi’ne getirilen süphelinin islemleri sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile