86 Yasindaki Ali Amcanin Tüm Ihtiyacini Büyüksehir Karsiliyor

86 Yasindaki Ali Amcanin Tüm Ihtiyacini Büyüksehir Karsiliyor

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi’nin projelerinden yararlanan 86 yasindaki Ali Gürhan, "Ekipler sicak yemek getiriyor, evin temizligini ve öz bakimimi yapiyor. Tirnaklarimi, saçimi kesiyorlar. Neler yapmiyorlar ki. Sahane de bakim var, çok tesekkür ederim" dedi.

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi vatandasin saglik, sosyal ve resmi islemlerde yaninda olmaya devam ediyor. "Gönül Kazan" projesiyle hasta, yasli veya engelli olup, yemek yapabilecek güçten yoksun kisi ve ailelere günlük 2 ögün yemek ulastirilirken "Hayata Tutun" projesiyle de yasli vatandaslara kolaylik saglanmasi amaciyla evleri dizayn ediliyor. Tek basina yasayan ve projeden yararlanan 86 yasindaki Ali Gürhan, "Yemekleri yaparken çok zorlaniyordum. Artik çok güzel ve saglikli yemeklerim geliyor. Hayata Tutun projesiyle harekete duyarli lambam yoktu simdi lambam var. Tutunma aparatim yoktu. Tutunma aparati konuldu. Banyoda rahatça dusumu alabilmem için sandalye konuldu. Ayagim kaymasin diye paspaslar konuldu. Ekipler ayda bir geliyor yerleri paspasliyor, süpürüyor. Öz bakim hizmeti için de on günde bir geliyorlar. Tirnaklarimi, saçimi kesiyorlar. Neler yapmiyorlar ki. Sahane bakim var. Cenabi Mevla sizleri var eylesin, varliginiz daim olsun insallah" sözleriyle duygularini paylasti.

Vatandaslar, hayata geçirilen hizmetten faydalanabilmek için Kocaeli Büyüksehir Belediyesi 153 Çagri merkezi ile irtibata geçilebilir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile