ABB, Saglikli Yasam Için 'MIZUNO Ankara Mesale Kosusu'na Ev Sahipligi Yapti

ABB, Saglikli Yasam Için 'MIZUNO Ankara Mesale Kosusu'na Ev Sahipligi Yapti

Ankara Büyüksehir Belediyesi, Baskent’te sosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi sürdürüyor. ABB, Gölbasi Belediyesi, TED Ankara Koleji ve MIZUNO is birligi ile Mogan Gölü’nde ilk kez ‘MIZUNO Ankara Mesale Kosusu’ gerçeklestirildi.

Ankara Büyüksehir Belediyesi bir yandan spora verdigi destegi sürdürürken, bir yandan da sosyal sorumluluk projelerine katki saglamaya devam ediyor. ABB bu anlayis dogrultusunda, vatandaslari saglikli yasama ve spor yapmaya tesvik etmek amaciyla Mogan Gölü’nde bu yil ilki düzenlenen ’MIZUNO Ankara Mesale Kosusu’na ev sahipligi yapti. Büyükler ve çocuklar kategorisinde düzenlenen yarisin tüm geliri Türk Egitim Derneginin sporcu bursuna aktarildi.

Adimlar bu kez saglikli yasam ve sporculara destek için atildi

ABB Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Baskanligi, Gölbasi Belediyesi, TED Ankara Koleji ve Mizuno is birligi ile gerçeklestirilen kosu büyükler ve çocuklar olmak üzere iki kategoride yapildi. ABB Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Baskani Mustafa Artunç’un da sporcularla yakindan ilgilendigi kosuda dereceye girenlere plaketlerini, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Baskanligi Sube Müdürleri Abdulkadir Yasar ve Burak Özgül verdi. Kosuda elde edilen tüm gelir ise Türk Egitim Derneginin sporcu bursuna aktarildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile