Acil Girisine Birakilan Çanta Bomba Panigine Yol Açti

Acil Girisine Birakilan Çanta Bomba Panigine Yol Açti

Gaziantep’te hastanenin acil girisine birakilan çanta bomba panigine neden oldu. Bomba panigi nedeniyle acil servisi bosaltilarak genis güvenlik önlemleri alinirken, çantanin sahibinin ortaya çikmasiyla korku ve panik yerini rahat bir nefese birakti.

Olay, Sehitkamil ilçesinde bulunan Sehitkamil Devlet Hastanesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, hastanenin acil ayakta hasta giris kapisinin önündeki çantayi fark eden vatandaslar ve hastane yetkilileri durumu polis ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerin çok sayida polis ekibi ile bomba imha uzmanlari sevk edildi.

Acil servis bosaltildi, gerçek çok geçmeden anlasildi

Olay yerine gelen polis ekipleri, hastane acil servisi ile hastane bahçesini bosaltarak çevrede genis güvenlik önlemleri aldi. Alinan tedbirlerin ardindan özel koruyucu kiyafetlerini giyen bomba imha ekipleri süpheli çantayi fünye ile patlatmaya hazirlanirken, çantayi birakan sahis olay yerine geldi. Biraktigi çantanin yanina giden vatandas, açtigi çantanin içerisindeki kiyafetleri gösterince olay yerindekiler rahat bir nefes aldi.

Çantayi birakan sahis hakkinda yasal islem baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile