Acun Ilıcalı eski Galatasaraylı yıldızı transfer ediyor! Resmi açıklama geldi: Anlaşma sağladık

Acun Ilıcalı eski Galatasaraylı yıldızı transfer ediyor! Resmi açıklama geldi: Anlaşma sağladık

Transferde Türkiye pazarına yönelen Hull City'den bir transfer sürprizi daha geliyor. Acun Ilıcalı eski Galatasaraylı yıldızın transferi için girişimlerini hızlandırdı. Resmi açıklama yapıldı.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, yaz transfer döneminde Türkiye pazarına yöneldi. Fenerbahçe'den Allahyar ve Ozan Tufan, Yeni Malatyaspor'dan Benjamin Tetteh, Antalyaspor'dan Doğukan Sinik, eski Galatasaraylı Jean Michael Seri ve eski Denizlisporlu Oscar Estupinan'ı kadrosuna kattı. Acun Ilıcalı transferde önemli adımlar atmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı bie eski Galatasaraylı yıldızı daha kadrosuna katmaya hazırlanırken transfer için resmi açıklama geldi. İşte ayrıntılar...

LİGE İYİ BAŞLADI

Geçtiğimiz sezon 24 takımlı İngiltere Championship'i 18. sırada tamamlayan Hull City bu sene yeni transferleriyle lige iyi bir başlangıç yaptı. Gürcü teknik adam Shota Arveladze yönetiminde ilk 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlikle 7 puan toplayan Hull City, ligde Blackburn Rovers'ın ardından ikinci sırada bulunuyor. Hull City bu süreçte sahasında Bristol City ve Norwich City'yi mağlup ederken deplasmanda Preston North ile berabere kaldı.


OZAN TUFAN'A HAYRAN KALDILAR

Fenerbahçe'den ayrılarak Hull City'nin yolunu tutan Ozan Tufan yeni takımında gösterdiği performansla beğeni topladı. Uyum sorununu atlatan milli futbolcu, takımına skor katkısı vererek Hull Cityli taraftarların en sevdiği futbolculardan biri olmayı başardı.

Norwich City maçından 2-1 galip ayrılan Hull City'de 80 dakika süre olan Ozan Tufan yine beğenilirken Estupinan da attığı iki golle mücadelenin yıldızı oldu.

İşte Hull Cityli taraftarların Ozan Tufan ile ilgili yorumları

"Watfordlular Ozan Tufan konusunda çok yanıldı."

"Sanırım elimizde bir yıldız var."

"Ozan Tufan, Kamil Grosicki gibi. Çok iyi yetenek."

Acun Ilıcalı eski Galatasaraylı yıldızı transfer ediyor Resmi açıklama geldi: Anlaşma sağladık

FENERBAHÇE'DEN PELKAS DA GÜNDEMDE

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha kapıda... İngiltere Championship temsilcisi Hull City, sarı-lacivertli ekipte kadroda kendine yer bulmakta zorluk çeken 28 yaşındaki Yunan orta saha oyuncusu Dimitrios Pelkas'a talip oldu.

İki kulüp, Yunan futbolcunun transferi konusunda anlaşmaya vardı. Gözler Pelkas'a çevrildi. Yunan orta sahanın son kararı bekleniyor.

Pelkas, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 67 resmi maçta 13 gol atıp, 8 de asist yaptı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile