Adana Belediye Başkan Vekili Aldırmaz'dan Selmanoğlu'na Ziyaret

Adana Belediye Başkan Vekili Aldırmaz'dan Selmanoğlu'na Ziyaret

Altın Koza Film Festivali kapsamında gezici sinemanın gerçekleştirdiği etkinlik için Elazığ'a gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nu ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette aslen Elazığlı olan Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın yanı sıra, Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Ferhat Yüksel ve Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni İsmail Timuçin’de yalnız bırakmazken, Başkan Vekili Aldırmaz ile Başkan Selmanoğlu bir süre sohbet ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun misafiri olarak Elazığ'a geldiklerini belirten Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Altın Koza Film festivali Anadolu turu kapsamında Elazığ'da bulunduklarını kaydetti.

Aldırmaz, “Burası aslında benimde memleketim ve atalarım Elazığlı. Burada bir gece kalacağımız için de Son derece mutluyum, bizleri ağırladığı içinde Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ile birçok ortak dosta sahip olduklarını ve Elazığ'da kendisini evinde gibi hissettiğini belirten Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Kendisi çok güzel işlere imza atmış bir başkan ve bundan da haberdarız ve kendisini de takip ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

“Bu aziz şehirde sizi ağırlamaktan dolayı Son derece mutluyuz” diye sözlerine başlayan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise, Altın Koza Film Festivalinin Anadolu yayılmasından dolayı kendilerine teşekkür etti. Selmanoğlu, bu sayede insanların geçmişte olduğu gibi açık havada sinema izleme fırsatını bulduklarını ve keyifli dakikalar yaşadıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile beraberindeki heyete Elazığ'ın meşhur 8 köşe şapkası ve yemeni ayakkabısı ile çeşitli hediyelerden oluşan bir paket sunarken, Başkan Vekili Aldırmaz 8 köşe kasketle basın mensuplarına poz verdi. Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da daha Sonra Başkan Selmanoğlu'na bir hediye takdim etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile