Merkez Seyhan ilçesinde bulunan Tespihçiler Çarsisi’nda fuarla ilgili basin toplantisi düzenlendi.
Düzenlenen toplantida konusan Adana Valisi Yavuz Selim Kösger, “ Simdi Tespih ve Dogal Taslar Fuari’ni gerçeklestirecegiz. Allah’i zikretmeye vesile olan taslari dünyanin her tarafindan getirip burada bir sanat eserine dönüstürüyorsunuz. Bunu da milletimize sunuyorsunuz. Tabii ki isleriniz iyi olacak” dedi.
Adana Tespihçiler Çarsisi Yönetim Kurulu Üyesi Nasir Fidan, geçen yil ilki düzenlenen fuari yaklasik 145 bin kisinin ziyaret ettigini belirtti.
Bu yil düzenlenecek fuarda 300 stant kurulacagini aktaran Fidan, "Fuara 70 ilden ve 30 ülkeden 450-500 firmanin katilmasi planlanmaktadir. Yurt içi ve yurt disinda birçok tespih sever ile firmalari bir araya getirecek fuarimizin ilimize ve ülkemize hayirli olmasini dilerim." ifadelerini kullandi.
Adana'da '2. Tespih Ve Dogal Taslar Fuari' Düzenlenecek
Adana’da "2. Tespih ve Dogal Taslar Fuari", 500’e yakin firmanin katilimiyla 19-22 Ekim’de düzenlenecek.



















