Adana'da 2021-2022 Amatör Spor Sezonu Düzenlenen Törenle Basladi

Adana'da tüm branslar için 2021-2022 amatör spor sezonu, düzenlenen törenle basladi.

Yeni Adana Stadi'nda düzenlenen törene, Gençlik ve Spor Il Müdürü Muzaffer Çintimar, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Baskani Ahmet Bozan, kulüp temsilcileri ve sporcular katildi.

Törende konusan Bozan, bu yil bir ilki gerçeklestirdiklerini belirterek, tüm paydas ve branslarda sezon açilisini ortak yapmaya karar verdiklerini söyledi.

Açilisin, Il Gençlik ve Spor Müdürlügü ile amatör kulüp yöneticileri ve çalisanlarinin özverili çalismalariyla gerçeklestigini belirten Bozan, "Birlikte oldugumuz sürece çok önemli isler basarabilecegimizi biliyoruz. Bugüne kadar Adana'da sorunlar yasadik ama birlik ve beraberlikle bugün bu asamaya kadar geldik. Yeni sezonun herkese hayirli olmasini diliyorum." diye konustu.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Çintimar da müdürlük ve amatör spor kulüpleri olarak bir aile olduklarini ifade ederek, tüm yerel paydaslar, amatör kulüpler ve çalisanlar tarafindan bu düsüncenin sahiplenildigini görmenin kendilerini mutlu ettigini aktardi.

Çintimar, "El ele vererek, bu kentin gençlerini kötü aliskanliklardan uzak tutmayi ve sampiyon sporcular yetistirmeyi basarabiliriz." ifadesini kullandi.

Konusmalarin ardindan protokol üyeleri, kurdele keserek yeni sezonun açilisini gerçeklestirdi.

Seyhan Belediyesi Spor Müdürü Gökhan Üney, törenin ardindan AA muhabirine, yeni sezon öncesi ilçede faaliyet gösteren 150 spor kulübüne malzeme ve nakdi destek sunduklarini belirterek, "Gençlik ve Spor Müdürlügü, ASKF ve Seyhan Belediyesi olarak ciddi çalismalara imza atmayi düsünüyoruz. Spor adina güzel bir sezon olmasini diliyorum." ifadelerini kullandi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile