Adana Demirspor'dan Kovid-19'La Mücadele Için Yürütülen Asilama Kampanyasina Destek

Süper Lig takimlarindan Adana Demirspor'da futbolcular, Saglik Bakanliginca yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele için yürütülen asilama kampanyasina, "Tedbirler ve asiyla Kovid-19'u asiyoruz" mesajiyla destek verdi.

Il Saglik Müdürü Halil Nacar, asi kampanyasina destek veren mavi-lacivertli oyuncu ve yöneticilerle kulüp tesislerinde bir araya geldi.

Türkiye genelinde yürütülen asi çalismalarina Adana Demirspor'un da destek verdigini belirten Halil Nacar, "Adana Demirspor, Adana için bir marka deger. Bu nedenle asilama çalismalarimiza destek vermeleri bizim için çok önemli. Adana, 2 doz asilamada yüzde 70 oranini asmis durumda. Takimimizin da destegiyle bu orani daha yukarilara tasimayi hedefliyoruz." diye konustu.

Mavi-lacivertli oyuncular da "Tedbirler ve asiyla Kovid-19'u asiyoruz" yazili dövizlerle Saglik Bakanliginca yürütülen asilama kampanyasina destek verdi.

Il Saglik Müdürü Nacar, ziyaret sonunda Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella ile takim kaptani Rassoul'e "Sagligimiz için kollari siviyoruz, Kovid-19 asinizi olunuz" yazili tablo hediye etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile