Adana Sicagi Vatandasi Termosla Gezdirdi

Adana Sicagi Vatandasi Termosla Gezdirdi

ADANA – Türkiye’nin en sicak illerinden Adana’da Ali Yilmaz isimli vatandas termosla gezmeye basladi. Görenlerin hayretle baktigi Yilmaz, "Havalar sicak, termosu da buraya getirdik. Termosla geziyoruz, su içecegiz" dedi.

Termometrelerin 35 dereceyi astigi Adana’da vatandaslar sicak havanin etkisiyle parklara akin etti. Tüm zamanlarin en sicak Haziran ayinin yasandigi kentte, vatandaslar serinlemenin yolunu agaçlarin olusturdugu gölgeleri degerlendirmekte buldu.

Termosla gezmeye basladi

Bu sirada gölgede termosla oturan Ali Yilmaz ise dikkat çekti. Yilmaz, Adana sicagi nedeniyle disari artik termosla çiktigini ve artik bu sekilde gezdigini söyledi.



Bayramda da serinlemek için parki tercih ettigini belirten Emine Yabir, "Adana’mizin yazi da güzel, sicagi da güzel. Adana’miz çok güzel ve çok sicak. Çok sicak oldugu için gece yatamiyorum. Astim hastasi oldugum için klima açarak da oturamiyorum. Evde bunaldigim için her gün parktayiz. Adana’da evde durulmaz. Çok sicak" dedi.

Parkta bulunan spor alaninda spor yapan Selahattin Açikalin, "Ben sicak oldugunun farkindayim ama rahatsizligim nedeniyle mecburi olarak spor yapiyorum. Bu aletlerle çalismak zorundayim. Allah millete yardim etsin. Ben yaylaya gidemem, sag tarafim felçli oldugu için çok üsüyorum. Adana’nin sicagi bana iyi geliyor. Iklim olarak aslinda çok iyi ama sicak" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile