Adilcevaz Myo Mezuniyet Töreni

Adilcevaz Myo Mezuniyet Töreni

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Adilcevaz Meslek Yüksekokulu 2013-2014 yılı mezuniyet töreni gerçekleşti.


Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen törende Meslek Yüksekokulu 2013-2014 yılı birincisi Arzu Sırgancı’nın mezun öğrenciler adına konuşması ile başlayan program MYO Müdürü Öğr. Gör. Murat Çelik’in konuşmasıyla devam etti. Öğr. Gör. Çelik, “Sevgili öğrenciler yeni yaşantınızda kendinize hedefler koyarak geleceğinizi planlayın. Ancak hedeflerinizin gerçekçi olmasına dikkat edin. Hedefiniz toplumsal görevinize uygun olsun. Kendinize, arkadaşlarınıza, ailenize inanın, güvenin ve gelecekten korkmayın. Çalışarak ve araştırarak doğruyu bulma çabasından hiç ama hiç vazgeçmeyin. Hoşgörülü, kendinize özgü ayaklarınızın üzerinde durabilen bireyler olun ki başarılı gelecek nesillerin yetişmesinde payınız olsun. Bizleri maddi ve manevi olarak hiçbir zaman yalnız bırakmayan hep yanımızda olan Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Doğru ve üniversite yönetimimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Mezun olan öğrencileri tebrik ederek bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabir Rüstemli’ye konuşmasının ardından Okul Müdürü Öğr. Gör. Murat Çelik tarafından anı plaketi takdim edildi. Program, mezun öğrencilere anı belgelerinin verilmesinin ardından kep atma töreniyle son buldu.

Törene BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabir Rüstemli, Adilcevaz Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Ekem, Ahlat MYO Müdürü Öğr. Gör. Harun Koçak, Adilcevaz MYO Müdürü Öğr. Gör. Murat Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Davut Küçüker, Halk Eğitim Müdürü Murat Çiftçi, akademik, idari personel, öğrenci velileri ve mezun öğrenciler katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile