ADÜ Devlet Konservatuari Ögrencisi Oygür Birincilik Ödülünü Aldi

ADÜ Devlet Konservatuari Ögrencisi Oygür Birincilik Ödülünü Aldi

Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Devlet Konservatuvari, Müzik ve Sahne Sanatlari Lisesi Viyolonsel Sanat Dali Ögrencisi Dilay Ra Oygür, NY Golden Classical Music Awards Ödül Töreninde Adnan Saygun Partita eserini Carnegie Hall’da çalarak birincilik ödülünü aldi.



Devlet Konservatuvari Müdürü Prof. Dr. Mustafa Oner Uzun, “Müzik ve Sahne Sanatlari Lisesi ögrencimiz Dilay Ra Oygür’ü, ögrencimizin ailesini, Ögretmeni Dr. Ögr. Üyesi Özgür Elgün’ü ve bu önemli basariya katki veren tüm egitimcilerimizi yürekten kutluyorum. Konservatuvarimiza büyük bir gurur yasattilar. Devlet Konservatuvarimiz, her türlü kaynagi etkili ve verimli bir sekilde kullanarak, müzigin icrasi ve kuramsal temelleri konusunda donanimli, sorgulayici, topluma ve etik degerlere saygili sanatçi ve bilim insanlari yetistirmek hedefleri dogrultusunda emin adimlarla ilerlemektedir" dedi.



ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir de, "Dr. Ögr. Üyesi Özgür Elgün’ün 2. sinif ögrencisi Dilay Ra Oygür’ü ve ögretim üyemizi tebrik eder basarilarinin devamini dileriz" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile