Afyonkarahisar'da Ögretmenlere Yönelik Seminer

Afyonkarahisar'da Ögretmenlere Yönelik Seminer

Afyonkarahisar Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan ögretmenlere yönelik gerçeklestirilen seminerde, egitimde ve yönetimde koçluk becerileri, yeni nesil veli ve personel ile iletisim yöntemleri, kriz durumu ve sorun çözme becerisi, protokol kurallarina yönelik bilgiler verildi.

Afyonkarahisar Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan düzenlenen ögretmen seminerlerine Il Milli Egitim Müdürü Miraç Sünnetci katildi.

Uzman Psikolog Özkan Senol tarafindan 4 oturumda gerçeklesecek olan seminerlerin birinci oturumu Kamil Miras Anadolu Lisesi Sehit Kerim Üye konferans salonunda yapildi. Seminere Sünnetci’nin yani sira, Egitim Müfettisleri Baskan V. Mehmet Bayrak, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Musa Dinçgez ve Il Milli Egitim Sube Müdürleri katildi.

Okul müdür ve müdür yardimcilarina yönelik gerçeklestirilen seminerde "Egitimde ve yönetimde koçluk becerileri, yeni nesil veli ve personel ile iletisim yöntemleri, kriz durumu ve sorun çözme becerisi, protokol kurallari"na yönelik bilgiler verildi.

Seminerler, okul öncesi ve ilkokul ögretmenlerine yönelik olarak "sinif içi problemlerin çözüm yöntemleri, yeni ögretim metotlari, sinif içi disiplin saglama ve sinif yönetimi, ögretmenlerdeki tükenmislik ve çözüm yollari" konularinda gerçeklestirilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile