Agri'da Cumhuriyet'in 100. Yili Coskusu Uçurtmalarla Yasandi

Agri'da Cumhuriyet'in 100. Yili Coskusu Uçurtmalarla Yasandi

Agri Valiligi koordinesinde Gençlik Merkezi tarafindan Cumhuriyet’in 100. yili etkinlikleri kapsaminda düzenlenen uçurtma senligi, renkli görüntülere sahne oldu. Agri Gençlik Merkezinde bir araya gelen 100 gönüllü genç, Türk bayrakli uçurtmalarini gökyüzüne birakti.

Agri Gençlik ve Spor Il Müdürü Fedai Din, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ebru Duru ve çok sayida vatandasin katildigi senlikte, 100 adet Türk bayrakli uçurtma, Sentetik Sahada gökyüzü ile bulustu. Uçurtmalarin süsledigi gökyüzünü izleyen gençler, Cumhuriyet’in 100. yilini coskuyla kutladi.

Etkinlik sonunda konusan Gençlik ve Spor Il Müdürü Fedai Din, Cumhuriyet’in 100. yili etkinlikleri kapsaminda sportif faaliyetlerin devam ettigini belirterek, “Cumhuriyetimizin 100. kurulus yil dönümü nedeniyle 100 uçurtmayi gençlerimiz ile birlikte gökyüzünde bulusturduk. Bu anlamli günde gençlerimizin yaninda olmaktan mutluluk duyuyoruz. Etkinligimize katilim saglayan gönüllü gençlerimize tesekkür ederiz" dedi.

Senlige katilan gençler ise, Cumhuriyet’in 100. yilini uçurtmalarla kutlamanin heyecanini yasadiklarini ifade ederek, Valilik ve Agri Gençlik Merkezine tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile