Agri'da Imam Hatip Okullarinin Müdürleri, LGS Ve YKS'ye Hazirlik Toplantisi Yapti

Agri'da Imam Hatip Okullarinin Müdürleri, LGS Ve YKS'ye Hazirlik Toplantisi Yapti

Agri’da Imam Hatip okullarinin müdürleri, yeni egitim-ögretim yilinda ögrencilerin basarisini artirmak için bir araya geldi. Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek’in baskanlik ettigi toplantida, LGS ve YKS’ye hazirlik süreci ele alindi.

Agri Il Milli Egitim Müdürlügü toplanti salonunda gerçeklestirilen toplantiya, il genelindeki Imam Hatip Ortaokulu ve Anadolu Imam Hatip Lisesi müdürleri katildi.

Toplantinin açilisinda konusan Kökrek, 2022-2023 egitim-ögretim yilinin degerlendirmesini yapti. Kökrek, yeni egitim-ögretim yilinda Imam Hatip okullarinin hedeflerini ve planlamasini paylasti.

Kökrek, Imam Hatip okullarinda ögrenim gören ögrencilerin basarisini yükseltmek için yapilacak çalismalara degindi. Kökrek, “Imam Hatip okullarimizin kalitesini artirmak için elimizden geleni yapacagiz. Özellikle LGS ve YKS’ye hazirlanan ögrencilerimize destek olacagiz. Bu konuda okul müdürlerimizden de beklentilerimiz var. Ögrencilerimizin akademik ve manevi gelisimine katki saglayacak etkinlikler düzenlemelerini istiyoruz.” dedi.

Toplantida, okul müdürleri de görüs ve önerilerini dile getirdi. Okul müdürleri, LGS ve YKS’ye hazirlik sürecinde karsilastiklari sorunlari ve çözüm önerilerini aktardi. Toplanti, soru-cevap bölümünün ardindan sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile