Agri'da Kovid-19 Sürecinde Bir Buçuk Yil Kapali Kalan Yurtlar Yeniden Ögrencilere Kapilarini Açacak

Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Çalgan: 'Yurtlarimizi en güzel ve en temiz sekilde ögrencilerimize hazirliyoruz. Ailelerimizin akillari kalmasin, gençlerimize gözümüz gibi bakacagiz'

ERZURUM (A) - Agri'da, Gençlik ve Spor Bakanligina bagli Gençlik ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde hizmet veren ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgini sürecinde yaklasik bir buçuk yil kapali kalan ögrenci yurtlari, yeni egitim ögretim yilinda üniversite ögrencileri hizmet vermesi için temizlenip onariliyor.

Gençlik ve Spor Il Müdürlügünden yapilan açiklamaya göre, Kovid-19 tedbirleri çerçevesinde yurt disindan getirilen vatandaslarin misafir edildigi ve yaklasik bir buçuk yildir kapali olan yurtlar, yeni egitim ögretim döneminde üniversite ögrencilerini agirlamak için hazir hale getiriliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Çalgan, 12 Eylül'de açilmasi planlanan yaklasik 5 bin ögrenci kapasiteli 6 yurtta iç ve dis temizlik, dezenfeksiyon, bakim, onarim, tadilat ve peyzaj çalismalarini hummali sekilde devam ettirdiklerini belirtti.

Salgin döneminde yurt disindan gelen vatandaslari yurtlarda en güzel sekilde agirladiklarini aktaran Çalgan, sunlari kaydetti:

"Gençlik ve Spor Bakanligimizin talimatlari dogrultusunda yeni dönemde ögrencilerimiz için önemli çalismalar yapiyoruz. Yurtlarimizi en güzel ve en temiz sekilde ögrencilerimize hazirliyoruz. Ailelerimizin akillari kalmasin, gençlerimize gözümüz gibi bakacagiz. Onlara her türlü yasanabilir ortami sunmak için tüm personellerimizle gayretle çalisiyoruz. Gençlerimizin yurtlarimizda güzel ve basari dolu yil geçirmeleri için çalismalarimiza devam edecegiz. Ögrencilerimizi heyecanla bekliyoruz."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile