AHID'de Hilmi Yaman Yeniden Baskan Seçildi

AHID'de Hilmi Yaman Yeniden Baskan Seçildi

Ankaralilar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Dernegi’nde (AHID) 16. Olagan Genel Kurul yapildi.

AHID Olagan Genel Kurulu, AHID Genel Merkezi’nde gerçeklesti. Genel kurulda mevcut baskan Hilmi Yaman yeniden baskan seçildi. Divan baskanligini Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi (ANKESOB) Baskani Mehmet Yiginer’in yaptigi genel kurula, AK Parti Ankara Milletvekilleri Emrullah Isler, Haci Turan, Nevzat Ceylan, Prof. Dr. Arife Polat Düzgün, CHP Ankara Milletvekilleri Nihat Yesil, Yildirim Kaya, Iyi Parti Ankara Milletvekili Ayhan Altintas, Durmus Yilmaz, IYI Parti Genel Sekreteri Ugur Poyraz, Beypazari Belediye Baskani Tuncer Kaplan, Gölbasi Belediye Baskani Ramazan Simsek, Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, siyasi parti il ve ilçe temsilcileri, oda baskanlari, muhtarlar, dernek baskanlari ve çok sayida Ankarali katildi.

Genel kurul öncesi konusmasini gerçeklestiren Baskan Yaman, “Ankaralilara hizmet etmek ibadet etmektir” derken, “Biz Haci Bayram Veli hazretlerinin torunlariyiz. Ankara’ya hizmet etmek bizim için sereftir. Ankaralilar Dernegi’nde Genel Baskanlik görevine basladigimizdan beri yönetimlerimizle birlikte dernegimize bir ivme kazandirdik. AHID Türkiye genelinde adindan söz edilen bir dernek oldu. Ankaralilar ve ekibimizle birlikte çok güzel isler yaptik” seklinde konustu.



“Ankara dirilisin baskenti olmustur”

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah Isler, “Aziz Istanbul’un fethinin manevi mimari Haci Bayram Veli’nin talebesi olan Aksamseddin hazretleri de Ankara’dan çikmadir. Ankara’nin bu özelliginin altini çizmekte fayda var. Ayni zamanda Ankara Osmanli’nin yikildigi zamanda dirilisin Baskenti olmustur. Bu güzel sehre hizmet etmek basli basina bahtiyarliktir. Baskent olarak Türkiye sehirleri arasinda yasamin daha düzenli oldugu bir sehirdir. Ankara her seyin en iyisine layiktir" degerlendirmesini yapti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile