Ak Parti Adıyaman Milletvekili Yetiş'ten Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan'ı ziyaret etti.

Cemiyet binasında gerçekleşen ziyarette Murtaza Yetiş ve beraberindeki heyet, Cemiyet Başkanı Aslan'la bir süre sohbet etti

Milletvekili Yetiş, burada yaptığı açıklamada, basın yayın organlarının toplumun sesi olduğunu kaydederek, '' Adıyaman'da bazı şeylerin daha sahici daha iyi noktalara gitmesi daha çözümleyici olabilmesi için en önemli ayak, bir ses verenin olması ve bu sesi duyanın olmasıdır. Burada da ses verenlerin sivil toplum kuruluşları ve de özellikle toplumun gören gözü, işiten kulağı olan medya olduğu kanaatindeyim'' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aslan ise Milletvekili Yetiş'e Adıyaman'da yaşanan bazı sorunlarla ilgili bilgiler verdi.

Aslan, Adıyaman'da yol standartlarının çok düşük olduğunu ifade ederek, ''Adıyaman'daki mevcut yollarda her gün trafik kazaları oluyor. Buna rağmen Karayolları Bölge Şefliği'nin Adıyaman'a hiçbir şekilde yatırım yapmadığını, kimsenin telefonlarına çıkmadığını, Milletvekilleri dahil bürokratları ve referanslı arayan kişileri bile dikkate almadıklarını görüyoruz. Artık Adıyaman yollarında kazaların olmasını istemiyoruz'' diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile