Ak Parti Ağrı Milletvekili Çelebi Onarımı Tamamlanan Otogarı Ziyaret Etti

AĞRI - AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı Belediyesi tarafından tadilatı tamamlanan merkez otogarını ziyaret etti.

Çelebi, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, ATSO Başkanı Saim Alpaslan, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Kösedağ ve parti üyeleri ile birlikte kısa süre önce onaramı tamamlanan merkez otogarını ziyaret etti.

Çelebi, burada yaptığı konuşmada, Ağrı Belediyesi tarafından modern bir görünüme kavuşturulan otogarı çok beğendiğini dile getirerek, AK Parti hükümeti'nin ülkenin her noktasına adil hizmetlerde bulunduğunu belirterek şunları söyledi:

"Belediye başkanımız merkez terminalinde güzel işler yapmış. Bir çok ili dolaşıyoruz, bir çok ilin terminali Ağrı'nın çok gerisinde. Bu görüşü terminal esnafıda bizzat bu görüşleri bize iletiyor. Bildiğiniz gibi Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan yıllarca İstanbul'da belediye başkanlığı yaparak İstanbul'u dünya kenti yaptı. Başarısının en önemli faktörlerinden biri de yapılan hizmeti dil, din, ırk ayırımı yapmadan her noktaya götürmesiydi. İşte AK Parti Belediyeleri Ağrı'da olduğu gibi hizmeti her noktaya adilane ve eşit şekilde götürmeye çalışmış olmasıdır. Bunun bir örneği de yıllardır dokunulmayan ve sorunları bitirilemeyen merkez terminaliydi. Şimdi burası modern bir görünüme kavuşmuş oldu."

Çelebi, daha sonra otogar esnafıyla biraraya gelerek sorunlarını dinledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile