AK Parti, Diyarbakir'da Saha Çalismalarini Araliksiz Sürdürüyor

AK Parti, Diyarbakir'da Saha Çalismalarini Araliksiz Sürdürüyor

Adalet ve Kalkinma Partisi (AK Parti) Diyarbakir Il Baskani Mehmet Rasit Ocak ve ekibi, sorunlarin çözümü için gece gündüz saha çalismalarini sürdürüyor.

Yerel seçim starti verilmeden çok önce kamuoyu çalismasi yaparak bölgenin hassasiyetlerini tespit eden Ocak, seçimlere start verilmesi ile birlikte çalismalarina hiz verdi.

Ocak ve ekibi, gündüzleri gerçeklestirilen bilgilendirme, ziyaret ve siyasi çalismalarin ardindan agirlikli olarak vatandas görüsmeleri ile birlikte geceleri de saat 03.00’e kadar mesai yapan emekçiler ve soförlerle de bir araya gelmeye devam ediyor.

Kentte belirli bölgelerde getirilen hiz sinirlamalari ve kesilen trafik cezalarini gündeme getiren ticari araç sürücüleri, durak olarak degerlendirebilecekleri cep duraklarin azligini deklere etti. Sorunlari dinleyen Ocak, bazi bölgelere cep duraklarin açilmasini saglayarak kalan cezai ve diger konulari ise ilgili kurumlarla birlikte masaya yatirdi.

Sorunlarini dinlemek kadar hizli bir sekilde çözüm üretmenin de önemli oldugunun altini çizen Ocak, konusarak degil, icraatla vatandasa ulasmanin mümkün olacagini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile