AK Parti Düzce'de Köy Köy Geziyor

AK Parti Düzce'de Köy Köy Geziyor

DÜZCE – AK Parti Düzce Il Baskani Mustafa Keskin, merkeze bagli köyleri geziyor. Keskin, seçimlere en hazir partinin AK Parti oldugunu belirterek “Düzce’nin köyünde mahallesinde Ak Parti’den baska siyesi hareket yok” dedi.

Il Baskani Mustafa Keskin ve partililer Düzce Merkeze bagli Konakli, Develibesni, Kutlu, Çakirhaci Ibrahim, Aydinpinar, Çinarli ve Gölormani köylerini ziyaret ederek vatandaslarla bir araya geldi.

Aydinpinar Köyü’nde açiklama yapan Keskin, yarin seçim olsa hazir olduklarini belirterek “Düzce, kardesçe yasadigimiz yer. Ne mutlu bize insanlarimizin içindeyiz ve yaptiklarimizi anlatabiliyoruz. Baska hiçbir siyasi patiye de bu nasip olmaz. Biz bunlari seçim için yapmiyoruz. Seçim zamani geldigi zaman gelip buralarda siyasetimizi de yapariz, oyumuzu da isteriz. Baktigimiz zaman Düzce’nin her köyünde, her mahallesinde AK Parti’den baska hiçbir siyasi hareket yok. Biz dolasiyoruz, biz insanlarla beraber olmaya çalisiyoruz, seçime de en hazir AK Parti. Sandik basindaki arkadaslarimizla, teskilatlarimizla, tüm mahallelerde, köylerde yarin seçim olsa biz haziriz. Düzce’de yasayan insanlardan da eminiz, biz hepsine de çok tesekkür ediyoruz. Biz insanlarimizin içinde çok mutlu oluyoruz. Hep birlikte bütün arkadaslarimla biz bu yollarda yürümeye devam edecegiz” ifadelerinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile