Ak Parti Düzce Milletvekili Adayları Sanayi Çarşısı Esnafını Gezdi

Ak Parti Düzce Milletvekili Adayları Sanayi Çarşısı Esnafını Gezdi

Ak Parti Düzce Milletvekili adayı Fevai Arslan, Düzce’de Ak Parti’nin yine 3-0 alacağını söyledi.

Ak Parti Düzce Milletvekili adayları Fevai Arslan, Osman Çakır Düzce kent merkezinde bulunan eski sanayi çarşısında esnafı gezdiler. Esnaftan 12 Haziran Genel Seçimleri için oy isteyen milletvekili adayı Arslan,”Eski sanayi çarşındayız esnafımızı ziyaret ediyoruz. Partimizin politikalarını ayak üstü anlatıyoruz, broşürlerimizi veriyoruz, oylarına talip olduğumuzu ve bizi desteklemelerini istiyoruz” dedi.

Fevai Arslan, ziyaretlerde vatandaşlardan taleplerde geldiğini belirterek “Vatandaşımızdan, Düzce için neler düşünüyorsunuz soruları seyrek de olsa geliyor. Düzce içinde biz de şöyle bir soru soruyoruz. Sizler neler istiyorsunuz? Diyoruz. Düzce için neler yapılmalı diyoruz. Onların çeşitli fikirleri çıkıyor, çeşitli fikirlerini ortaya koyuyorlar bizde şunu diyoruz devam eden projeler var. Bunların bitirilmesi sağlanacak, yeni projelere adımlar atılacak bu yönde çalışmalarımız devam edecek. Düzce için en güzeli en iyisi neyse bütün azmimizle şevkimiz ile Ankara boyutunda ne kadar çalışılacaksa o kadar çalışacağımızı taahhüt ediyoruz” diye konuştu.

Arslan 12 Haziranda yine Ak Parti’nin 3-0 kazanacağını işaret ederek “Biz başında da dedik. Ak Parti’nin 3 tane milletvekili için uğraşıyoruz, bu yönde gayret sarf ediyoruz. Her seferinde de bütün kademelerimizle önümüze bir program koyarız bu programı noksansız yürütmeye çalışıyoruz ve 3-0 olacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile