AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Karaaslan, Çorum'da Konustu Açiklamasi

'Allah'in izniyle bütün badirelerden güçlenerek çiktik. Kovid19 salginiyla mücadeleden de insallah güçlenerek çikacagiz çünkü büyüme rakamlari onu gösteriyor. Bu, ekonomik olarak vatandasimiza henüz tam olarak yansimamis olsa da, ekonomik veriler anlamindaki bu basarimiz insallah en kisa zamanda vatandasimiza da yansiyacak' 'Biz aslinda hakikati temsil ediyoruz, hakikatin temsilcileriyiz. Bu ülkede hep birlikte yasiyoruz. Gelecekte daha güçlü ve büyük Türkiye idealini hep birlikte paylasmaliyiz'

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Çigdem Karaaslan, "Kovid-19 salginiyla mücadeleden de insallah güçlenerek çikacagiz çünkü büyüme rakamlari onu gösteriyor. Bu, ekonomik olarak vatandasimiza henüz tam olarak yansimamis olsa da, ekonomik veriler anlamindaki bu basarimiz insallah en kisa zamanda vatandasimiza da yansiyacak." dedi.

Karaaslan, Çorum'da AK Parti Il Gençlik Kollari Baskanligi üyeleriyle, Millet Bahçesi'ndeki doga yürüyüsünün ardindan bir araya geldi.

Çorum Belediyesince insa edilen Çoruminia'yi gezen Karaaslan, ardindan 1. Sinif Kati Atik getirme Tesisi'nin açilis törenine katildi.

Çorum Belediyesi Engelli Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi ögrencilerinin atik malzemelerden yaptiklari kiyafetleri sergiledikleri "geri dönüsüm defilesi"ni izleyen Karaaslan, Kadin Kültür Merkezi üyelerince geri dönüstürülebilir malzemelerden elde edilen esyalardan olusan sergiyi de gezdi.

Daha sonra AK Parti Il Baskanligini ziyaret eden Karaaslan, burada partililerle bir araya geldi.

Karaaslan, burada düzenledigi basin toplantisinda, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in bayramlasma programinda, "Son dönemde Türkiye'de muhalefet tarafindan yapilan siyaset yalan, iftira, algi ve gerçek olmayan bir zemine oturtulmus. Her gün bir baskasiyla karsi karsiya kaldigimiz, algi üzerinden yapilan bir siyaset var." seklinde açiklama yaptigini belirterek, "Öyle degil midir ki sinavlardan 24 saat kadar önce, 'Katarli ögrenciler tip fakültesine sinavsiz girecek' yalanini uyduran. Öyle degil midir ki ayni zamanda Afgan mültecilerle ilgili, 'Su anda 1,5 milyon mülteci ülkemizde' diyen ve videolar yayan. Bugün biz aslinda hakikati temsil ediyoruz, hakikatin temsilcileriyiz. Bu ülkede hep birlikte yasiyoruz. Gelecekte daha güçlü ve büyük Türkiye idealini hep birlikte paylasmaliyiz. Dolayisiyla siyaseti bu zeminde yapmaliyiz." ifadelerini kullandi.

Cumhurbaskani Erdogan'in, "Eger bu yalanlar, iftiralar, gerçegi anlatan biri varsa orada bir sabun köpügü gibidir. Çok çabuk yok olur, uçusur gider ama eger hakikati ve gerçegi söyleyen biri yoksa iste o zaman demir bir gülleye dönüsür. Çok yara ve istirap verir." sözünü hatirlatan Karaaslan, "Eksik varsa, hata varsa bunlari düzeltmek için karsi tarafin yapici elestirilerine her zaman açigiz. Yapici olmayan elestiriye de her zaman açigiz ama onun disinda su an mücadele ettigimiz sey, elestiri olma zemininin çok uzaginda. Gerçekten hiç akla hayale gelmedik birtakim algilarla mücadele veriyoruz. Dolayisiyla sizin varliginiz sadece sosyal medya üzerinden bir seyler yazmak degil, ayni zamanda birebir vatandasimiza anlatmak noktasinda hepimiz düne göre bugün çok daha dinamik olmaliyiz." diye konustu.

Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini belirledigini dile getiren Karaaslan, "Bugün Türkiye olarak belki de sahip oldugumuz en önemli sey, bir dönem unuttugumuz öz güveni yeniden kazanmis olmamizdir. Gelecege duydugumuz güçlü inancimiz, basarabilecegimize olan inancimizi, iste sözün özü, öz güvenimizi yeniden kazandik. O yüzden milli savunma sistemlerinden yerli teknolojilere, milli ve yerli üretimden sehirlerimizin gelecek hayallerine kadar bugün her birimizin hayalleri degisti." degerlendirmesinde bulundu.

Karaaslan, Türkiye'nin bütün badirelerden güçlenerek çiktigina dikkati çekerek, sunlari kaydetti:

"Kovid-19 salginiyla mücadeleden de insallah güçlenerek çikacagiz çünkü büyüme rakamlari onu gösteriyor. Bu, ekonomik olarak vatandasimiza henüz tam olarak yansimamis olsa da ekonomik veriler anlamindaki bu basarimiz insallah en kisa zamanda vatandasimiza da yansiyacak. Dolayisiyla ekonomisiyle, adalet sistemiyle, güçlü altyapisiyla, saglik sistemiyle, diger bütün önemli yapi taslariyla birlikte gelecege çok daha güçlü sekilde yürümeye devam edecegiz. Biz inandik. Hep diyoruz ki, 'Öldürmeyen Allah güçlendirir'. Her badireden güçlenerek çikiyoruz. Bugün dünyada en hizli büyüyen ikinci ülke olabiliyoruz ve bütün bunlarin da hayatimiza yansimalarini insallah en kisa zamanda yine hep birlikte yasayacagiz. Böyle zorlu bir süreç atlattik. Cumhurbaskanimiz her hafta sonu açilislar yapti. Yatirimlari asla durdurmadik. Hiç vazgeçmedik, geri adim atmadik. Her zaman çarklar mümkün olabildigince dönsün istedik. Insallah zor kismini atlattik. Bundan sonra teskilat ve diger çalismalarimizda bütün kurallara riayet ederek çalismaya devam edelim ki insallah ülke ve dünya olarak bu salgin sürecinden de en kisa sürede kurtulup, eski hayatimiza dönelim. Daha yapacak çok isimiz, yürüyecek çok yolumuz, asacak çok engelimiz, ulasacak çok zaferimiz var."

Toplantiya AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oguzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Çorum Belediye Baskani Halil Ibrahim Asgin, AK Parti Il Baskani Yusuf Ahlatci katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile