Ak Parti Kadın Kolları Engelli Çocuk Sahibi Anneleri Kahvaltıda Buluşturdu

Ak Parti Kadın Kolları Engelli Çocuk Sahibi Anneleri Kahvaltıda Buluşturdu

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları, 10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle engelli çocuğa sahip anneleri kahvaltıda buluşturdu.

Saltukoğulları Göle Divan Tesisleri'nde gerçekleştirilen programa Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, ilçe belediye başkanlarının eşleri, ilçe kadın kolları teşkilat başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Gerçekleştirilen programda 3 engelli çocuk annesi Aynur Belgin, yılın annesi seçilerek, İl Kadın Kolları Başkanı Atabek tarafından ödüllendirildi.
Programda bir konuşma yapan AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, "Dünyanın farklı ülkelerinde, farklı şehirlerinde farklı dinlerden farklı dillerle söylenen hep aynı, bilindik ama en özel olan kelime 'Anne'dir. Öğrenilmeden kazanılan en özel meslek annelik. Hem, geçtiğimiz hafta kutladığımız anneler gününü hem de Engelliler Haftası'nı kutluyorum" dedi.
AK Parti teşkilatlarının her zaman engellilerin ve annelerin yanında olduğunu söyleyen AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise, "Böyle bir programı tertip eden Kadın Kolları teşkilatımızı kutluyorum. Bu vesileyle bütün annelerimizin ve engelli vatandaşlarımızın bu özel günlerini kutluyorum" diye konuştu.
Programda son konuşmayı yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ise, "Annelik çok kutsal bir görevdir. Hele engelli bir çocuğun annesi olmak çok daha kutsaldır. Annelerin hiçbir zaman ağlamadığı bir dünya temenni ediyorum" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile