AK Parti'li Baybatur Açiklamasi 'Akhisar-Gördes Yolunda Çalismalar Hizla Devam Ediyor'

AK Parti'li Baybatur Açiklamasi 'Akhisar-Gördes Yolunda Çalismalar Hizla Devam Ediyor'

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, yapimi devam eden Akhisar-Gördes karayoluyla ilgili olarak, "Akhisar-Gördes ve Günesli-Demirci arasinda devam eden çalismalari yürüten firmalarimiz teknik anlamda çok güçlü firmalar. Bu firmalar gece gündüz demeden çalismalarini sürdürecek ve her iki karayolunu en kisa sürede hizmete alacaklar" dedi.

AK Parti’li Baybatur, DSI ve Karayollari Bölge Müdürleri ilçe Gördes ilçesinde incelemelerde bulundu. Ilk olarak Gördes Kaymakamligi ve Gördes Belediyesi tarafindan, 5 Eylül Kurtulus günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarismalarda dereceye giren ögrencilere plaket ve madalyalarini veren Baybatur, halk oyunlari ile ögrencilerin geçisini ilgi ile izledi. Karayollari 2 Bölge Müdürü Murat Gönenli ile Akhisar-Gördes arasinda yapimina devam edilen karayolu çalismalarini inceleyen Baybatur, Karayollari ve çalismalari yürüten firma yetkililerinden bilgi aldi. Akhisar ve Gördes’i birbirine baglayan kara yolunda çalismalarin hizli bir sekilde devam ettigini belirten AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, bölgedeki mevsimsel sartlara göre çalismalarin en hizli sekilde tamamlanacagini söyledi.

Karayolundaki çalismalarin çesitli nedenlerle yasanan aksakliklardan dolayi tamamlanmasinin uzadigini dile getiren Baybatur, söyle konustu: "Akhisar ve Gördes arasinda yapimi devam karayolu çalismalarini, Karayollari 2. Bölge Müdürümüz ve Gördes belediye baskanimiz ile birlikte yerine inceledik. Burada devam eden çalismalari çesitli nedenlerden dolayi tamamlanamadi. Su an burada hep birlikte gördügümüz gibi çalismalari hizli bir sekilde devam ediyor. Bununla birlikte Günesli ve Demirci arasinda devam eden yol çalismalarinin da süratli bir sekilde devam ediyor. Bu çalismalar mevsimler sartlara göre en kisa sürede tamamlanip vatandaslarimizin hizmetine sunulacak. Akhisar-Gördes ve Günesli-Demirci arasinda devam eden çalismalari yürüten firmalarimiz teknik anlamda çok güçlü firmalar. Bu firmalar gece gündüz demeden çalismalarini sürdürecek ve her iki karayolunu en kisa sürede hizmete alacaklar. Emekleri için santiye çalisanlarina, sabirlari içinde Gördesli vatandaslarimiza tesekkür ediyorum" dedi.

Baybatur, buradaki incelemelerinin ardindan DSI 2. Bölge Müdürü Saadettin Ceylan ile Gördes ilçesindeki tarimsal sulama alanlarini inceledi.

Baybatur’a ziyaretlerinde, Gördes Belediye Baskani Muhammed Akyol, AK Parti Gördes Ilçe Baskani Halil Erden, AK Parti Manisa Il Baskan Yardimcisi Mustafa Özcan ile partili yöneticiler eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile