AK Parti Meclis Üyesi Hasanoglu Açiklamasi 'Haliç'te Patlayan Altili Masanin Istanbul Subesi Oldu'

AK Parti Meclis Üyesi Hasanoglu Açiklamasi 'Haliç'te Patlayan Altili Masanin Istanbul Subesi Oldu'

Istanbul Büyüksehir Belediye Meclisi’nin Haziran ayi olagan toplantisinin ilk oturumunda konusan AK Parti Meclis Üyesi Sadullah Hasanoglu, "1994’te adeta bir lagim çukurunu andiran Haliç yeniden kararmaya ve yer yer kokmaya basladi. Ehil ellerde Haliç masmavi, ehil olmayan ellerde Haliç simsiyah. Haliç’te patlayan algler degil, Cumhuriyet Halk Partili IBB yönetimi oldu. Haliç’te patlayan altili masanin Istanbul subesi oldu" dedi.

Istanbul Büyüksehir Belediye Meclisi’nin Haziran ayi olagan toplantisinin ilk oturumu Meclis Baskanvekili Zeynel Abidin Okul’un baskanliginda IBB Saraçhane Baskanlik Binasi’nda gerçeklestirildi.

AK Parti Meclis Üyesi Sadullah Hasanoglu, yaptigi kürsü konusmasinda Haliç sahilinin kötü kokusu ve kirli görüntüsünü gündeme getirdi. Haliç sahilinin 1994’te adeta bir lagim çukurunu andirdigini söyleyen Hasanoglu, yeniden kararmaya ve yer yer kokmaya basladigini anlatti. Haliç’te patlayan algler degil diyerek konusmasini sürdüren Hasanoglu, Cumhuriyet Halk Partili IBB yönetimi oldugunu ve Haliç’te patlayan altili masanin Istanbul subesi oldugunu söyledi.



"Haliç’te patlayan altili masanin Istanbul subesi oldu "

Haliç’in 1994’te lagim çukurunu andirdigini yeniden kararmaya ve yer yer kokmaya basladigini söyleyen AK Parti Meclis Üyesi Sadullah Hasanoglu, “Haliç’in durumunu görüyorsunuz degil mi? Bugünkü yönetim göreve gelir gelmez, ne yaptilarsa Haliç simsiyah oldu. Alg patlamasi var dediler. Defalarca Haliç’in maviligi yerine siyah su görüntüleri medyada yer aldi. Haliç’e çöp suyu döküldügünü tespit ettik. Insan sikilir biraz ya. Silivri Seymen’de var olan çöp depolama sahasinin içerisinde bir çöp suyu artima tesisi var. AK Parti döneminde basladi.

Bitmesi gereken tarih iki yil geçti yerinde sayiyor. Seymen’den 75-80 kilometre günde 3 bin ton atik suyu aliyorlar getiriyorlar Kemerburgaz’a. Orada da eskiden kalma bir aritma tesisi var. Onu da çalistirmadan ISKI’ye veriyorlar. ISKI’den Haliç’e geliyor. 1994’te adeta bir lagim çukurunu andiran Haliç yeniden kararmaya ve yer yer kokmaya basladi.

Çünkü el ayni el de ondan. Ehil ellerde Haliç masmavi, ehil olmayan ellerde Haliç simsiyah. Haliç’te patlayan algler degil, Cumhuriyet Halk Partili IBB yönetimi oldu. Haliç’te patlayan altili masanin Istanbul subesi oldu. Lütfen gidin Haliç’i görün. Milletin imkanlari ehil ellerde oldugu zamanda nasil hizmetle geri döndügünü, ehil olmayan ellerde Istanbul’un nasil hizmetsiz kaldigini görün” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile