Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Türkmenoğlu Esnafları Ziyaret Etti

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Doç. Dr. Ali Türkmenoğlu Uzun Çarşı esnafını ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Türkmenoğlu tarihi Uzun Çarşı esnafını ziyaret etti. Türkmenoğlu, Uzun Çarşının gerek tarihi bir geçmişi olması özelliği ile gerekse babadan oğula geçen esnaf yapısı kimliği ile şehrimizin için ayrı bir değer taşıdığını, ayrıca Uzun Çarşının “Kültür Zenginliğinin” ise şehre farklı bir renklilik kazandırdığını söyledi.

Türkmenoğlu‘nun Uzun Çarşı ziyareti esnasında hayli renkli görüntülerde yaşandı. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Türkmenoğlu gördüğü sıcak ilgiden dolayı esnaflara teşekkür etti.

Uzun Çarşının tarihi bir kültürel yapısı olduğunu söyleyen Türkmenoğlu, bu mirasa herkesin sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Büyükşehir Belediyesinin yakın bir zamanda başlatacağı çalışma nedeniyle Uzun Çarşının “daha modern” bir görüntüye kavuşacağını ifade eden Türkmenoğlu, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Uzun Çarşının yeni bir imaj kazanacağını kaydetti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu‘na tarihi Uzun Çarşıya sahip çıkması ve hak ettiği değeri vermesi nedeniyle teşekkür eden Türkmenoğlu, çarşı esnafı ile bundan böyle daha sık bir araya geleceğini söyledi. Türkmenoğlu, milletvekili adayı gösterilmesi ve seçilmesi durumunda ise Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde tarihi Uzun Çarşıya gereken her türlü desteği vermek için çalışacağını söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile