AK Partili Gökgöz: Isparta'da çöpler temizlenmiyor, şikayetler arttı

AK Parti Isparta İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, temizlik ihalesinde 2,5 milyon lira tasarruf ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı

AK Parti Isparta İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, temizlik ihalesinde 2,5 milyon lira tasarruf ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı eleştirdi.

Temizlik işlerinin aksadığını, vatandaşlardan bu konuda sürekli şikayet aldıklarını ifade eden Gökgöz, "3'er aylık yapılan temizlik ihaleleriyle firmaların sürekli değişmesi sürecinde yaşanan sıkıntılar temizlikte aksamalara neden oluyor. Geçmiş dönemde temizlik hizmetindeki kaliteden kimse şikayetçi değilken, en iyi hakem olan halk şimdi şikayet ediyor. Halkın bu tepkisine belediye duyarsız kalıyorsa diyecek bir şey bulamıyorum." dedi.

Gökgöz, yerel seçimlerin ertesi akşamı yüzlerce temizlik işçisinin hiç bir siyasi yönü bulunmamasına rağmen görevlerinden uzaklaştırıldığını kaydetti. Gökgöz, "3 aylık ihalelerle bu işin yürümeyeceğini anlayan Belediye Başkanı Günaydın 3 yıllık ihale yapmaya karar vermiştir. Burada mesele ihalenin kaç yıllığına yapıldığı değil, temizliğin kalitesidir.Çöpler zamanında toplanmıyor. Kaldırımlarda otlar büyümüş vaziyette. Parklardaki otlar temizlenmiyor. Halktan sürekli şikayet alıyoruz." diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile