Ak Partili Kadınlardan Kültürler Buluşuyor Etkinliği

AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi'nin Türkiye genelinde başlattığı Kardeş il projesi kapsamında Sakarya'ya gelen Adıyaman Kadın Kolları için Sakarya Kadın Kolları tarafından Kültürler Buluşuyor etkinliği düzenledi

AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi'nin Türkiye genelinde başlattığı Kardeş il projesi kapsamında Sakarya'ya gelen Adıyaman Kadın Kolları için Sakarya Kadın Kolları tarafından Kültürler Buluşuyor etkinliği düzenledi.
Serdivan Düğün salonunda düzenlenen Kültürler buluşuyor etkinliğine Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Osman Aydın, İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve çok sayıda partili katıldı. Yusuf Dülgerin Sakarya Türküleri ve Taner Özsoy'un söylediği şarkılarla başlayan etkinlik, halk oyunu gösterileri ve Adıyaman giysileri defilesi ile devam etti.
AK Parti Sakarya Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, "Genel merkezimizin kardeş iller kapsamında başlattığı kampanya neticesinde bizim kardeş ilimiz Adıyaman oldu. Onları ilimizde üç gün misafir edip örf ve adetlerimizi tanıtıp ilçelerimizi gezdirdik" dedi.
Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş ise, "Sakarya il kadın kolları bizlere çok misafirperverlik düzenledi. Bizlere göstermiş oldukları ilden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile