Akbank Ve N11'den KOBI'lere E-Ticaret Destegi

Akbank Perakende Bankacilik Genel Müdür Yardimcisi Bülent Oguz: 'Akbank olarak KOBI'lerin eticarete geçisini ve eticaret hacmini artirmasini desteklemek amaciyla n11 ile is birligi yaptik. n11'de satis yapan ve alacaklari ödemeleri bankamiz hesaplarina tasiyan isletmelere birçok avantaj sunuyoruz'n11 Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Tolga Kocakalay:'Akbankli is ortaklarimiza bankacilik ürün ve hizmetlerinde birçok hediye ve avantaj sunuyoruz. KOBI'lerimizin her zaman yaninda olmaya ve ihtiyaçlarina yönelik en uygun çözümleri sunmaya devam edecegiz'

Akbank, n11 ile KOBI'lerin e-ticarete geçisini ve e-ticaret hacmini artirmasini desteklemek amaciyla is birligine imza atti.

Akbank'tan yapilan açiklamaya göre, söz konusu is birligiyle Akbank müsterisi ve n11 is ortagi olan isletmeleri bankacilik ürün ve hizmetlerinde birçok avantaj bekliyor.

Akbank, KOBI müsterilerini desteklemeyi pazaryerlerinde de sürdürüyor. Bankanin, Türkiye'nin alisveris platformu n11 ile yaptigi is birligi kapsaminda Akbankli n11 is ortaklari, n11 ödemelerini Akbank'tan alacak KOBI’ler ve yeni Akbankli olacak KOBI'ler avantajli ürün ve fiyat uygulamalarini deneyimleyecek.

Akbankli n11 is ortaklari, 5 milyon lira ve 60 ay vadeye kadar olan taksitli ticari kredi taleplerini aylik yüzde 1,43'ten baslayan faiz oranlari ile karsilayabilecek. Ayrica 30 Eylül'e kadar ilk kez Axess Business ve Wings Business sahibi olan n11 is ortaklari, her ay toplamda 5 bin lira alisverislerinde 100 lira, 10 ay boyunca toplamda bin liraya varan chip-para, ilk kez Akbank üye isyeri olacak n11 is ortaklari ise 3 ay süre ile tüm kartlara yüzde 1,19 komisyon, POS hizmet ücretlerine de yüzde 50 indirim avantajindan faydalanabilecek.

n11 hakedis ödemelerini Akbank üzerinden alan is ortaklari; bir yil boyunca Akbank Internet ve Akbank Mobil'den 100 havale, 100 EFT, subelerden ise 2 adet 25 yaprakli çek karnesi (vergi hariç) ve 50 adet çek tahsilatini ücretsiz gerçeklestirebilecek. Bunlara ilave olarak maas ödemelerini Akbank üzerinden yapan n11 is ortaklari ve çalisanlari 1 yil boyunca Akbank’in sundugu birçok avantajdan da faydalanabilecek.

n11, magazasina banka hesap bilgisi olarak Akbank'i tanimlayan ve en az 1 ödemesini, bu hesap üzerinden alan is ortaklarina n11'de ürünlerini ön plana çikarmak için kullanabilecekleri 250 lira reklam puani hediye edecek. Ayrica yine ayni sarti karsilayan, yani banka hesap bilgisi olarak Akbank’i tanimlayan ve en az 1 ödemesini, tanimladigi Akbank hesabi üzerinden alan magazalar, ilk n11faturam kontörü satin alimlarinda 150 e-fatura kontörü kazanacak.

-"Pek çok ürün ve hizmetimizle müsterilerimizin yaninda olmaya devam ediyoruz"

Açiklamada görüslerine yer verilen Akbank Perakende Bankacilik Genel Müdür Yardimcisi Bülent Oguz, dijitallesmenin etkisiyle e-ticaret hacminin her yil katlanarak büyüdügünü belirtti.

Firmalarin ticaret hayatlarindaki en büyük zorluklardan bir tanesinin de ürünlerini müsterilerine ulastirabilmek oldugunu ifade eden Oguz, sunlari kaydetti:

"Geleneksel pazarlama yöntemlerine göre dijital kanallar çok daha verimli ve daha az maliyetli. Bu yolla ticaret yapan KOBI'lerin satislarinin arttigi bir gerçek. E-ticaret ile firmalar artik ürünlerini kendi lokasyonlari disindaki birçok kisiye ulastirabiliyor. Akbank olarak biz de KOBI'lerin e-ticarete geçisini ve e-ticaret hacmini artirmasini desteklemek amaciyla n11 ile isbirligi yaptik. n11'de satis yapan ve alacaklari ödemeleri bankamiz hesaplarina tasiyan isletmelere birçok avantaj sunuyoruz. Bir yil süreli havale, EFT ücretsizliklerinden, avantajli kredi ürünlerine kadar pek çok ürün ve hizmetimizle müsterilerimizin yaninda olmaya devam ediyoruz."

n11 Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Tolga Kocakalay da Türkiye'nin alisveris platformu n11 olarak, KOBI'lerin e-ticarete katiliminin tesvik edilmesi kapsaminda projelerini sürdürdüklerini, ekosistemde yer alan tüm is ortaklara kusursuz bir platform sunmak için çalistiklarini belirtti.

Is ortaklarinin dijitallesmesi ve e-ticaret dünyasinda islerini daha kolay yapabilmeleri için ürün ve servislerin sayisini her yil artirmaya devam ettiklerinin altini çizen Kocakalay, "Akbank ile yaptigimiz is birligi kapsaminda, Akbankli is ortaklarimiza bankacilik ürün ve hizmetlerinde birçok hediye ve avantaj sunuyoruz. KOBI'lerimizin her zaman yaninda olmaya ve ihtiyaçlarina yönelik en uygun çözümleri sunmaya devam edecegiz." açiklamasinda bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile