Akçakoca Belediyesi Kültür Turları Başladı

Akçakoca Belediyesi Kültür Turları Başladı

Akçakoca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ücretsiz, Konya ve Çanakkale’ye gezileri başladı.

Akçakoca Belediyesi sosyal belediyecilik noktasında önemli bir hizmete daha start verdi. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ücretsiz, Konya ve Çanakkale’ye gezileri başladı.

İlk olarak Konya gezisiyle başlayan seyahatte Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve eşi Nilay Yemenici seyahat eden bayanları yolcu etti.

Başkan Yemenici “Doğal güzellikleri ve tarihi mirasları barındıran ülkemizin değerlerini siz değerli vatandaşlarımıza gezdirerek tanıtmayı amaçlıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici sosyal belediyecilik noktasında yapılan hizmetlere halkın sahip çıkması gerektiğini işaret ederek “Bizim de eksikliklerimiz vardır. Ama derler ya, ‘Göç yolda düzelir’ diye. Bizde zaman içerisinde sizlerle birlikte en güzeli yakalayacağız” diye konuştu ve herkese iyi yolculuklar diledi. Geziye katılan bayanlar yolculuk boyunca memnuniyetlerini dile getirdiler ve birçok yeri görmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile