Akdeniz Dis Poliklinigi Mardin'de

Akdeniz Dis Poliklinigi Mardin'de

Akdeniz Bölgesinde 10 yili askin süredir hizmet veren Akdeniz Agiz ve Dis Sagligi Poliklinigi, simdi de Mardin’de en büyük subesini açti.

Diger subeleri gibi Mardin subesi de son ve ileri teknoloji cihazlarla donatildi. Hem çalisanlar hem de hastalar için konforlu bir ortam olusturulan poliklinikte, iç tasarimi da en ince ayrintisina kadar düsünülerek olusturuldu. Poliklinikte, hastalarinin bekleme alanlari da rahat ve keyifli bir ortam olusturmak için tasarlandi. Ayrica, ’Akdeniz Cafe’ adi altinda içecekler ve dergiler sunularak, hastalarin bekleyis süreleri daha keyifli hale getiriliyor. Bunun yaninda egitici videolar ve bilgilendirici sunumlarla hastalara dis sagligi hakkinda bilgi veriliyor.

Poliklinik, çevre dostu uygulamalar da önem veriyor. Ofis ortaminda kullanilan is zekasi uygulamalari sayesinde, performans ve skor kartlarina erisilebiliyor ve analizler yapilabiliyor. Kagit kullanimini en aza indirerek, gerçek anlamda çevre dostu bir isletme olarak öncülük yapiyor. Hasta memnuniyeti odakli hizmetler sunan Akdeniz Dis Poliklinigi, ’444 99 33’ numarali çagri merkeziyle hastalarina sesli ve görüntülü görüsme imkani sagliyor. Mardin subesi, Türkiye’deki en ileri dis poliklinigi teknolojisini kullanarak, hastalarina en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile