Aktan Açiklamasi ''Ögrencilerin Meslek Seçimlerinde Yanlarindayiz''

Aktan Açiklamasi ''Ögrencilerin Meslek Seçimlerinde Yanlarindayiz''

Okan Üniversitesi Dogu ve Güneydogu Anadolu Bölge temsilcisi Sevda Aktan, son bir yilda gerçeklestirdikleri çalismalarla on binlerce ögrenciyle bulustuklarini ve meslek seçimlerinde kendilerine yardimci olduklarini söyledi.

Okan Üniversitesi Dogu ve Güneydogu Anadolu Bölge temsilcisi Sevda Aktan, üniversiteye hazirlik ögrencilerinin meslek seçimlerine yönelik degerlendirmelerde bulundu. Aktan, son bir yil içerisinde gerçeklestirdikleri tercih fuarlari, konferanslar, deneme sinavlari, veli ve rehber ögretmen seminerleri ile ögrencilerin talebi dogrultusunda yaptiklari bire bir sunumlarla on binlerce ögrenciye ulastiklarini kaydetti.

Ögrencilerin gelecekleri ile ilgili verecekleri en önemli kararin üniversitede okuyacaklari bölüm olduguna dikkat çeken Aktan, ’’Biz de bu nedenle özellikle tercih dönemlerinde ögrencilere meslekleri tanitip kariyerlerine nasil devam etmeleri gerektigi konusunda destek olmaya çalisiyoruz. Tercih fuarlari, konferanslar, deneme sinavlari, veli ve rehber ögretmen seminerleri ve ögrencilerin talebi dogrultusunda bire bir sunum gerçeklestiriyoruz. Elazig ve Diyarbakir basta olmak üzere Dogu ve Güneydogu Anadolu Bölgesinde son bir yil içerisinde on binlerce ögrenciye ulasip kendilerine yardimci olmaya çalistik. Bu süreçte amacimiz ögrencilerin yaninda olarak yasamlarinin en önemli evrelerinden olan meslek seçiminde onlari destekleyerek donanimli, kendilerini ifade edebilecekleri bir üniversitede okumalarina yardimci olmak. Biz Istanbul Okan Üniversitesi olarak is yasamina en yakin üniversite sloganimizla ögrencilerin kayit süreçlerinden ise baslama süreçlerine kadar her zaman yanlarindayiz’’ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile