Alanya'da Is Merkezindeki Yangin 5 Dükkan Ve 1 Araç Kullanilamaz Hale Getirdi

Alanya'da Is Merkezindeki Yangin 5 Dükkan Ve 1 Araç Kullanilamaz Hale Getirdi

Antalya’nin Alanya ilçesinin Konakli Mahallesinde bir is merkezinde çikan yangin sonucunda 5 dükkan ve 1 araç yanarken, isletmelerde büyük maddi hasar meydana geldi.

Yangin, dün gece saat 14.57 siralarinda Konakli Mahallesi Cevdet Atilla Caddesi üzerinde yer alan bir is merkezindeki dükkanda meydana geldi. Is merkezinde yer alan bir dükkanda henüz bilinmeyen bir sebepten dolayi yangin çikti. Yanginin çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine çok sayida itfaiye ekibi sevk edildi. Itfaiye ekipleri alevlere hizla müdahale etti. Ekipler alevleri uzun ugras sonucunda söndürürken, berber dükkani, konfeksiyon dükkani gibi 5 is yeri tamamen yandi. Alevler içinde kalan is yerlerinde maddi hasar olusurken, park halindeki bir araç da tamamen yanarak kullanilamaz hale geldi. Yanginin yaklasik bin metrekarelik alanda etkili oldugu ögrenildi. Yanginin neden çiktigi ilgili sorusturma baslatildi.

“Geldigimizde her taraf bu sekilde yanmis ve çökmüs vaziyetteydi”

Is yerleri yanan vatandaslar maddi hasar çalismalari için dükkanlarinin içinde inceleme yapti. Yanginda arabasi yanan ve isletmesi büyük hasar alan Hasan Er isimli vatandas, Yanginin nasil çiktigini bilmiyoruz. Komsum geldi kapima. Saat 3 buçuk civariydi. Geldigimizde her taraf bu sekilde yanmis ve çökmüs vaziyetteydi. Kullanilacak hiçbir sey yok. Benimki berber dükkanim. Yan tarafimda komsunun 3 butik dükkani vardi. Arabam gitti. Yukaridaki derici dükkaninda çok büyük zarar var. Her sey yanmis bitmis” dedi

“Benim 3 tane dükkanim yandi”

Yanginda tekstil dükkâni yanan Mustafa Korkmaz isimli baska bir vatandas ise “Gece amcaoglundan telefon geldi. Sizin orada yangin varmis dedi.

Apar topar geldim. Sanirim 3 buçuk civariydi. Yangin baslamisti. Sonra itfaiye geldi. Yapacak bir sey kalmadi. Benim 3 tane dükkânim yandi. Komsularin dükkani, dericinin, berberin dükkani var. Canimiz sag olsun” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile