Alanya'da Zabita Teskilati'nin Kurulusunun 197'Nci Yili Kutlandi

Alanya'da Zabita Teskilati'nin Kurulusunun 197'Nci Yili Kutlandi

Zabita Teskilati’nin kurulusunun 197. yili, Alanya’da çesitli etkinliklerle kutlandi.

Kutlamalar Atatürk heykeline çelenk sunumu ile basladi.

Çelenk sunma törenine Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, Ilçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Ilçe Jandarma Komutani Binbasi Hüseyin Direk, belediye baskan yardimcilari, birim amirleri ve zabita mensuplari katildi.

Törende konusan Alanya Belediyesi Zabita Müdürü Naci Uzunsakal, “Hayatimizin bir parçasi olan Zabita Teskilati 3 Eylül 1926’da kurulmustur ve Türkiye’nin en köklü kurumlarindandir. Bu yil Cumhuriyetin ve Milli Mücadele’nin 100. yilinda Zabita Teskilati’nin kurulus kutlamalari bizim için daha anlamli ve mutluluk vericidir. Toplumun huzur ve güven içerisinde yasamasi açisindan Zabita Teskilati önem tasimaktadir. Vatandaslara mutlu ve esenlik dolu bir ortam saglanmasi açisindan Zabita Teskilati’nin kritik bir önemi vardir. Bu nedenle zabitalar yerel yönetimler için büyük önem arz etmektedir” diye konustu.

Törenin ardindan zabitadan sorumlu Alanya Belediye Baskan Yardimcisi Ali Yenialp, Zabita Müdürü Naci Uzunsakal ve zabita personeli, Alanya Kaymakami Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, Alanya Ilçe Cumhuriyet Bassavcisi Celal Tekin, Alanya Ilçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat ve Ilçe Jandarma Komutani Binbasi Hüseyin Direk’i makamlarinda ziyaret etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile