Alkollü Kadin Sürücü Çarptigi Motokuryeyi Ölüme Terk Etti

Alkollü Kadin Sürücü Çarptigi Motokuryeyi Ölüme Terk Etti

Denizli’de alkollü oldugu ve hatali sollama yaptigi iddia edilen kadin sürücünün çarpip ölüme terk ettigi motokurye kurtarilmadi. Çarpmanin etkisiyle otomobilin camini kiran kuryenin param parça olan motosikleti ise çevreye saçildi.



Kaza, gece saatlerinde Denizli’nin Pamukkale ilçesine bagli Kinikli Mahallesi Üniversite Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Kinikli Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir dönercide çalisan 25 yasindaki motokurye Aziz Soysaç, saat 01.00 siralarinda gelen paket siparisini yerine ulastirmak için 20 ALJ 110 plakali motosikletiyle yola çikti. Aziz Soysaç, kullandigi motosikletle seyir halindeyken Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliye Camisi yakinlarinda karsi yönden gelen ve hatali sollama yaptigi ileri sürülen Nevin G.’nin kullandigi 34 CNM 885 plakali Opel marka otomobille kafa kafaya çarpisti.

Çarpmanin siddetiyle savrularak otomobilin ön camini parçalayan Aziz Soysaç, agir yaralanirken; paramparça olan motosikletinin parçalari ise 50 metrelik bir bölgeye saçildi. Kazanin ihbar edilmesi üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Durumu agir olan Aziz Soysaç, saglik ekiplerinin yaptigi ilk müdahalenin ardindan Pamukkale Üniversite Hastanesi’ne kaldirildi. Moto kurye, hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti.

Yaya olarak kaçti

Ekmek parasi için çalisan motokurye Aziz Soysaç’in ölümüne neden olan ve kaza aninda alkollü oldugu öne sürülen kadin sürücü Nevin G., çarpismanin ardindan aracini terk ederek yaya olarak bölgeden uzaklasti. Araçta telefon ve ruhsat bulundu. Sürücü, ekiplerin çevrede yaptigi arastirma sonucu yakalanarak, ifade islemleri için karakola götürüldü.

Kazada hayatini kaybeden Aziz Soysaç’in cenazesi otopsi islemleri için adli tip morguna kaldirildi. Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile