Alperenler’den Baro Başkanı Yıldırım’a ‘hayırlı Olsun’ Ziyareti

Alperenler’den Baro Başkanı Yıldırım’a ‘hayırlı Olsun’ Ziyareti

Alperen Ocakları Edirne Şubesi, Edirne Barosu'nu ziyaret etti.

Edirne Alperen Ocakları Başkanı Alpaslan Cankaloğlu ve beraberindekiler, Edirne Baro Başkanı Özgür Yıldırım'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, “Geciken ziyaretimizi bugün gerçekleştiriyoruz. Özgür Yıldırım’a başkanlık görevi süresince başarılar diliyoruz” dedi.

Edirne'de kurumsal olarak birçok siyasi parti, sivil toplum kuruluşu ve kamu kurumunu ziyaret ettiklerini belirten Cankaloğlu, ilk kez bir baro başkanını ziyaret ettiklerinin altını çizdi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Alpaslan Cankaloğlu, ocak faaliyetleri hakkında kısa bilgiler verdi. Alperenler'in bu ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Edirne Baro Başkanı Özgür Yıldırım ise, “Bölücülük yapmamış, teröre adı karışmamış bütün sivil toplum kuruluşlarına eşit mesafedeyiz. Vakıf, dernek, siyasi parti ayrımı gözetmeksizin Edirne'deki tüm kuruluşlarla iyi ilişkiler kurmak istiyoruz. Bütün kuruluşlarla işbirliği içerisinde olmak istiyoruz” diye konuştu.

Ziyarette ayrıca bazı baro yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile