Anaokulu Ögrencileri Orman Haftasi Coskusu Yasadi

Anaokulu Ögrencileri Orman Haftasi Coskusu Yasadi

Zonguldak Prof. Dr. Ilhan Varank Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi Anaokulu ögrencileri Orman Haftasi etkinliklerinde doga sevgisi, bilinci kazandi. Fidan dikti.

21-26 Mart Orman Haftasi etkinlikleri kapsaminda Zonguldak Orman Isletme Müdürlügü personelleri anaokula ziyaret gerçeklestirdi. Orman Haftasi kapsaminda gerçeklestirilen etkinlikte çocuklarin dogaya olan sevgisini ve bilincinin arttirilmasi amaçlandi. Etkinlik, ögrencilerin ve ögretmenlerin büyük heyecanla karsiladigi konuklarin okula gelisiyle basladi.

Orman Isletme Müdürlügü ekibi, çocuklara ormanlarin önemi, korunmasi ve sürdürülebilirligi hakkinda bilgilendirici bir sunum yapti. Sunum, ögrencilerin ormanlari ve içindeki yasami daha yakindan tanimalarini saglayarak, dogaya karsi sorumluluklarini pekistirdi.

Özel günün en heyecan verici anlarindan biri de, konuklarin çocuklara sürpriz hediyeler getirmesi oldu. Hediyeler ögrencilerin doga bilincini artirma yolunda önemli bir adim oldu. Etkinlik, ögrencilerin ve ögretmenlerin konuklarla sohbet etmesi, merak ettikleri sorulari sormasi ve birlikte fotograf çektirmesiyle son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile