Ankara'ya Kazandirilacak Yeni E-Spor Merkezinde Çalismalar Devam Ediyor

Ankara'ya Kazandirilacak Yeni E-Spor Merkezinde Çalismalar Devam Ediyor

Ankara Büyüksehir Belediyesi (ABB), Çubuk ve Beypazari ilçeleri ile Elvankent’ten sonra yeni bir e-spor merkezini Baskente kazandirmak için harekete geçti. Çankaya Birlik Mahallesi’ne kazandirilacak merkez; e-spor tutkunlarini tek çati altinda toplarken, her türlü ekipman da ücretsiz olarak kullanilabilecek.

Ankara’yi teknolojinin de baskenti yapacak çalismalara hiz kesmeden devam eden Ankara Büyüksehir Belediyesi, yeni bir e-spor merkezini hizmete açmaya hazirlaniyor.

Çubuk, Beypazari ve Elvankent’ten sonra Çankaya ilçesine bagli Birlik Mahallesi’nde toplam 5 bin 395 metrekare alan üzerine kurulan dördüncü e-spor merkezinde; 7 adet turnuva ve oyun salonu, kafeterya ve otopark yer alacak.

4. e-spor merkezi için çalismalar tam gaz devam ediyor

Toplam 5 bin 395 metrekare alan üzerindeki çalismalarin tam gaz devam ettigi 7 katli binanin e-spor merkezi olacak sekilde elektrik, mekanik ve mimari olarak tadilati da yapildi.

Baskentin 4. e-spor merkezi olmaya hazirlanan Birlik E-Spor Merkezi hizmet vermeye basladiginda; egitimde firsat esitligi kapsaminda kendini e-spor alaninda gelistirmek isteyen gençlerin oyun bilgisayarlari ve ekipmanlari kullanacagi ve düzenlenecek olan e-spor turnuvalarina katilabilecegi merkez haline gelecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile