Antalya Valisi Yazici, Muhtarlari Kabul Etti

Antalya Valisi Ersin Yazici, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsaminda muhtarlari makaminda kabul etti.

Yazici, makaminda kabul ettigi, Muhtarlar Dernegi Baskani Topçular Mahalle Muhtari Nazif Alp'i ve dernek üyelerinden Kiziltoprak Mahalle Muhtari Mustafa Yilmaz, Kepez Karsiyaka Muhtari Recep Sabir, Dösemealti Bahçeyaka Muhtari Alkan Altun, Muratpasa Yesilova Ahmet Akçan ile bir süre görüstü.

Muhtarlarin seçilerek göreve geldigini ve bu durumun büyük bir sorumluluk gerektirdigini vurgulayan Yazici, sunlari kaydetti:

"Vatandaslarimizin seçimiyle bu güzel göreve geliyorsunuz. Bu büyük bir seref ve onurdur. Tabii bu onurlu ve serefli görevin sorumluluklari var. Omuzlarinizda ciddi bir yük var. Toplumun her türlü derdiyle ilgilenen, ilgilenmesi gereken kisilersiniz. Görev yaptiginiz mahallelerdeki ihtiyaç sahibinden tutun da yoldan, parktan ve mahallenin hangi ihtiyaci varsa bunlarla dertlenmek durumundasiniz."

Daha sonra Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde toplantida muhtarlarla bir araya gelen Yazici, kentte asilarin belli oranda tamamlandigini, ikinci asi oraninda yüzde 75 sinirini astiklarini bildirdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile