Arkadaşlarıyla Amcasının Bakkalını Soydu

Çorum'un Osmancık ilçesinde bir çocuk arkadaşlarıyla birlikte amcasının sahibi olduğu bakkalı soydu

  Çorum ' un Osmancık ilçesinde bir çocuk arkadaşlarıyla birlikte amcasının sahibi olduğu bakkalı soydu . Hırsızlık babanın polise çocuğunun kayıp olduğunu bildirmesi üzerine ortaya çıktı . Hırsızlık zanlısı iki çocuk olayı ayrıntılarıyla anlatırken olayı organize eden 1 kişinin daha yakalanması için çalışma başlatıldı .
Çorum ' da yaşayan Şerif K . , oğlu R . K . ' nın ( 17 ) 1 haftadır kayıp olduğunu belirterek , çocuğunun arkadaşı A . U . ile Osmancık Koyunbaba Mahallesi Vatan Caddesi Karkın Sokak yaşayan dedesinin yanında olabileceğini söyledi . Verilen adrese giden polis ekipleri her iki çocuğun da burada olduğunu tespit etti . Polislerin eve gelmesiyle birlikte kaçmaya başlayan R . K . ve A . U . kısa süreli kovalamacının ardından yakalandı .
Ailelerine teslim edilmek üzerine polis otosuna bindirilen çocukların ceplerinden çıkardıkları sigaraları sürücü koltuğunun altına atmaları ve dikkat çekici davranışlarda bulunmaları üzerine polis , her iki çocuğun başka bir suça karışmış olabilecekleri ihmali üzerine ifadelerine başvurdu .
Polis merkezindeki sorgusunda R . K . ' nın neden kaçtığı sorusuna çelişkili cevaplar vermesi ve emniyet güçlerini oyalamaya yönelik tavırlar sergilemesi üzerine polis ekipleri araştırmayı derinleştirdi . K . soyadından yola çıkan polis , 2 gün önce ilçede esnaflık yapan Arif K . ' ya ait bakkalın soyulduğunu tespit etti .
Polis merkezinde çapraz sorguya alınan çocukların , 2 gün önce Arif K . ' ya ait bakkala girerek çeşitli markalarda sigara , çikolata ve bisküvi çalanların kendileri olduğunu ve yanlarında Hüseyin C . ( 18 ) isimli bir kişinin daha olduğunu itiraf ettikleri bildirildi .
Emniyet Müdürlüğü ' ndeki sorgularının ardından adli makamlara sevk edilen yaşı küçük çocuklar burada ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken , Çorum ' da yaşadığı ve bakkal hırsızlığını organize ettiği öne sürülen Hüseyin C . ' nin yakalanması için çalışma başlatıldı .
Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile